Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
 
0 / 5
0 stars, based on reviews

Akumuliatorinės gyvatvorių žirklės Yato YT-82832, 18V



Kaina: 108.35 €
Speciali Kaina: 108.40 €
108.35

Puikiai tinka apkarpyti ir formuoti krūmus bei gyvatvores. Įrengtas dvipusis pjovimo strypas su lazeriu galąstais peiliais ir buferis, apsaugantis nuo atspindžių pjaunant arti sienų ir žemės. Dviejų pakopų perjungimo sistema apsaugo nuo atsitiktinio prietaiso paleidimo. Tai leidžia pjauti iki 16 mm storio šakas ir vijoklius ir iki 45 minutes nepertraukiamai veikti naudojant vieną 2 Ah akumuliatoriaus įkrovą.

mažas prietaiso svoris palengvina darbą pakeltomis rankomis optimaliai išdėstytas svorio centras dėl centrinės akumuliatoriaus vietos visiškas prietaiso valdymas - apsauginis stabdys, apsaugantis vartotoją žemas vibracijos lygis neslystanti rankena 4 pakopų akumuliatoriaus indikatorius apsauga nuo akumuliatoriaus elementų perkaitimo 18 voltų sistema - veikimas naudojant bendrą bateriją, tinkama daugybei prietaisų

Papildomai galima įsigyti atsarginės baterijas:

2 Ah (YT-82842), 3 Ah (YT-82843) 4 Ah (YT-82844)

Komplekte: žirklės, ličio jonų 18 V 2 Ah akumuliatorius, greitas įkroviklis (1 val. 2 Ah baterijoms).

Taip pat galima įsigyti kaip įrankį (be akumuliatoriaus ir įkroviklio) - YT-82833.

 

18 V sistema yra YATO akumuliatorių įrankių serija, kurią maitina ta pati patvari baterija. Kiekvieną įrenginį galima įsigyti kartu su akumuliatoriumi ir greituoju įkrovikliu arba „solo“, o tai yra idealus sprendimas, kai praplečiate savo įrankių rinkinį.

Baterija užtikrina laisvę ir didesnį darbo patogumą. Be to, „YATO“ belaidžiai įrankiai yra patvarūs, patogūs ir puikiai subalansuoti. Taigi dirbti su jais yra vienas malonumas.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: