Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
0 / 5
0 stars, based on reviews

Benzininė krūmapjovė Blue Bird BC 450 ST PRO, 2.0 kW



Speciali Kaina: 538.99 €
538.99

Blue Bird trimeriai ir krūmapjovės priklauso vienai iš istorinių Blue Bird linijų, daugelį metų puikiai vertinamų profesionalų ir nuolat tobulinamų padedant tiems, kurie šiuos įrankius nuolat naudoja miškuose, parkuose ir soduose. Ypatingas dėmesys yra skiriamas saugai, ergonomikai ir kokybei, vibracijos ir triukšmo lygio mažinimui.

Blue Bird benzininės krūmapjovės pasižymi modernumu ir novatorišku dizainu.

Lengvas ir saugus degalų papildymas dėl praplatintos užpylimo angos ir naujo dangtelio, kuris garantuoja sandarumą bet kurioje darbinėje padėtyje. Ištobulintas duslintuvas komfortiškam darbui su mažiau triukšmo. Nauja antivibracinė sistema. Ergonomiška dviejų medžiagų rankena užtikrinanti puikų komfortą ir sukibimą. Profesionalūs diržai skirti tobulam apkrovos paskirstymui nugaroje, su greita jungtimi ir įrankių krepšiu. Lengvas užvedimas. Ekologiškas variklis su sumažintu teršalų išmetimu atitinkantis EURO 5 standartą.

Techniniai duomenys

Variklis - Blue Bird dvitaktis Variklio darbinis tūris - 44,3 cm³ Variklio galia - 2.0 kW/7000 rpm Rankena - dviguba Vamzdžio skersmuo - 28 mm Pjovimo įtaisas - pjovimo galvutė "tap&go", 3 ašmenų peilis Svoris - 9 kg (be kuro, pjovimo įtaiso ir apsaugos) 


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: