Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
0 / 5
0 stars, based on reviews

Vejos robotas TWENTY Elite S+ 4G, Ambrogio



Kaina: 1755.00 €
Speciali Kaina: 1749.00 €
Sutaupyk: 6.00 €
1755.00

Perkantiems internetu - pristatymas nemokamas!

Mini robotas vejapjovė, sukurta siekiant dar mažesnio poveikio aplinkai, ir aprūpinta pačiomis moderniausiomis funkcijomis. Naujausios kartos procesoriai, bešepetėliniai varikliai, galingas akumuliatorius ir 18 cm peilis leidžia robotui prižiūrėti iki 4 atskirų zonų. Puikus roboto, sveriančio tik 7 kg ir 42 cm ilgio, efektyvumas ir greitis. Elite modelyje yra prijungimo modulis, kuris leidžia nuotoliniu būdu valdyti ir stebėti roboto funkcijas. Tai taip pat suderinama su valdymu balsu SMART ASSISTANT ir su AMICO.

CHARAKTERISTIKOS

Maksimalus pjovimo plotas m2 (-20%) 1300 Ličio jonų akumuliatorius 25,,9V 5Ah-130Wh Akumuliatorių kiekis 1x5Ah Vidutinis darbo laikas vien įkrovimu +/- 20% 4:00h Krovimo būdas kontaktinis Akumuliatoriaus kroviklis 5A-150W Maksimalus leistinas šlaitas 45% Maksimalus rekomenduojamas šlaitas 35% Maksimalus rekomenduojamas šlaitas ties perimetru 20% Pavaros tipas 2 varantys minkštos gumos ratai Variklio tipas bešepetėlinis

PJOVIMO SISTEMA

Peilio tipas - plieninis, 4 ašmenų žvaigždė Pjovimo plotas 18cm Pjovimo aukštis (min-max) 25-70 mm Pjovimo aukščio reguliavimas rankinis Spiralinio pjovimo sistema Yra SDM pjovimo sistema Yra +infinity pjovimo sistema - Planiruojantis pjovimo mazgas - ECO režimas Yra Lietaus daviklis Yra Pjaunamos zonos (su pagrindine) 4

NAVIGACIJA

ZCS Connect modulis (GPS, GSM) Yra Koderis / Posvyrio jutiklis / Giroskopas: Yra Kompaso sistema: Yra

VALDYMO ĮRANGA

Vartotojo priega klaviatūra ir LED Valdymas programėle Bluetooth + GSM internetas 4G Bluetooth imtuvas Yra Išmanusis valdymas Yra AMICO Yra SAUGA Saugos klasė: IPx5 Kėlimo / virtimo daviklis: Yra Staigaus stabdymo STOP mygtukas: Yra Apsauginė identifikacija: PIN kodas + Geofence

STANDARTINĖ KOMPLEKTACIJA

Perimetro laidas - Tvirtinimo kuoliukai 20 vnt Krovimo stotelė Yra Krovimo stotelės gaubtas -

MATMENYS IR KT. DUOMENYS

Roboto matmenys IxPxA: 420X290X220mm Garso lygis: 59 db Svoris su baterija 7,5 kg

SMART ASSISTANT Modeliai, kuriuose įrengta ZCS Connect, gali sąveikauti su vartotoju ir su naująja SMART ASSISTANT funkcija (suderinamos su Siri, Google Home and Alexa). SMART ASSISTANT funkcija leidžia siųsti balso komandas, paprašyti informacijos apie roboto veikimą, darbo statistiką.

ZCS CONNECT Šis įrenginys leidžia prisijungti ir sąveikauti su robotu bet kur ir bet kada, su išmaniuoju telefonu arba planšetiniu kompiuteriu. Naudojant nuotolinę Ambrogio Remote programėlę galima nustatyti roboto laiko profilius, patvirtinti vietą (geolokaciją), atskirti ir/arba dirbti tam tikrose vietose (Go Away), stebėti roboto būseną ir gauti įspėjamuosius pranešimus, kada robotas išvažiuoja iš sodo (geografinių ribų įspėjimas – pažangi sistema nuo vagysčių). Su grįžimo (Go Home) ir darbo (Work Now) funkcijomis galima priversti robotą grįžti į krovimo stotelę arba dirbti sode.

NAUJOSIOS KARTOS PAGRINDINĖ PLOKŠTĖ Procesoriai yra greitesni ir sparčiau apdoroja didesnį kiekį duomenų mažesnėmis energijos sąnaudomis.

KLAVIATŪRA IR LED EKRANAS

BLUETOOTH IR GSM Ryšių technologijos leidžia atnaujinti programinę įrangą ir valdyti robotą išmaniuoju įrenginiu.

AMICO (PAPILDOMA ĮRANGA) AMICO yra nauja technologija, pažymėta ZCS logotipu, užtikrina Ambrogio roboto darbą laikantis saugaus atstumo nuo naminio gyvūno su galimybe išjungti peilio darbą. Mažas daviklis, uždedamas ant gyvūno apykaklės, palaiko ryšį su Ambrogio robotu, neleidžia robotui artintis prie gyvūno o jei privažiuoja labi arti yra išjungiamas peilis. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: