Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės vaikams

Prekės vaikams
0 / 5
0 stars, based on reviews

„BabyBJorn“ denio kėdės balansas minkšta medvilnė/marškinėliai



Speciali Kaina: 220.58 €
220.58

Dominuojanti spalva: juoda
Maksimali apkrova: 13 kg
Tipas: Deckhairs


Ypač subtilus
babyBjörn balansas minkšta denio kėdė išskiria ypač subtilią, ypač minkštą medžiagą. Džersio medvilnė, iš kurios gaminama sėdynė Motoriniai įgūdžiai ir pusiausvyra
Deklio kėdutė juda dėl natūralaus, spontaniško vaiko judėjimo. Vaikas supantis motorinius įgūdžius ir pusiausvyrą ugdo visiškai natūraliai. Jaunesnis vaikas gali švelniai ir tyliai pasukti ranka ar koja. Teisingas vaiko nugaros ir galvos palaikymas. „Deckhous“ turi specialiai pritaikytą, medžiagą, kuri prisitaiko prie vaiko, atitinkamai skleidžiant jo masę. Tinkamas vaiko padėties nustatymas ir palaikymas yra nepaprastai svarbus ankstyvoje vaikystėje, kai kūdikis vis dar turi blogai išsivysčiusius raumenis.








Deckhairs ir sėdynė viename dėka dvigubo dydžio „BabyBjörn Balance“ minkštųjų denio kėdžių apvalkalo, jis gali būti naudojamas kaip ir dviračių kėdės, ir automobilio sėdynė. „Cathes“ yra idealus sprendimas nuo kūdikio laikotarpio iki momento, kai vaikas mokosi sėdėti stabiliai. Vyresniems, jau vaikščiojantiems vaikams denio kėdės gali būti lengvai paverčiamos patogia sėdyne - tiesiog pašalinkite ir pakeiskite medžiagą iš atlošo ir pakeiskite jos polinkio laipsnį.





Sukurtas su pediatrija Kūdikių vežėjas buvo sukurtas glaudžiai bendradarbiaujant su pediatrija. „BabyBjörn“ bendradarbiauja su geriausiais vaikų gydytojais, akušerėmis ir psichologais. Jų medicininė patirtis yra labai svarbi kuriant naujus sprendimus ir įvedant naujus produktus. Deklis yra subtilus ir saugus vaikui. Jie buvo išbandyti ir atitikti „Oeko-Tex“ standartinio 100 I klasės sertifikato standartus. Tai reiškia, kad jie neturi nesveikų medžiagų ir alergenų. Pramogos



Po grojimo laikas pailsėti, o vaikas dažnai tampa mieguistas. Deklio kėdė turi iki 3 laipsnių polinkio. Galite lengvai ir tyliai pakeisti nustatymą nuo vertikalesnio, pritaikyto žaisti beveik horizontalią, idealiai tinkantį poilsiui ir miegui. Polinkio lygio reguliavimo mechanizmas turi ypatingą apsaugą nuo atsitiktinio surinkimo, pvz., Vyresnių brolių ir seserų. Naujos „Fold and BZ“ sistemos dėka galite surinkti „Deckhairs“ iki mažo dydžio ir pasiimti su savimi atostogų ar senelių.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: