Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Aspiratorius elektrinis Canpol EASY NATURAL, 9/319
10%
10%
 
2.8 / 5
2.8 stars, based on 13 reviews

Aspiratorius elektrinis Canpol EASY NATURAL, 9/319



Kaina: 40.00 €
Speciali Kaina: 36.00 €
Sutaupyk: 4.00 €
40.00

Aspiratorius vaikams ir kūdikiams.
Pasižymi didelės galios, tačiau tuo pačiu ir saugiu siurbimu, leidžia pašalinti nosies išskyras, taip užtikrinant ramų vaiko kvėpavimą be trikdžių.
Elektroninis aspiratorius geriausiai pašalina nosies išskyras nedirginant gleivinės.
Veikia tyliai, todėl jį galima naudoti net vaikui miegant nereikia žadinti.
Turi 3 veikimo režimus
Dėl ergonomiškos formos ir lengvos konstrukcijos taip pat lengva naudoti kelionėje.
EasyNatural elektrinį aspiratorių galima naudoti be laido, todėl jis saugesnis kūdikiui.
Akumuliatorius įkraunamas per USB laidą, jį taip pat galite įkrauti naudodami maitinimo banką ir taip apsisaugoti nuo išsikrovimo, kai esate toli nuo namų.

Rinkinyje yra 2 keičiami silikoniniai antgaliai, atitinkantys kūdikio amžių ir poreikius - siauras antgalis skirtas mažiems vaikams arba skystoms išskyroms, o platesnis - didesnėms duobutėms arba tirštoms išskyroms.

Po kiekvieno naudojimo visas antgalius nuplaukite šiltu vandeniu su švelniu plovikliu, tada nuplaukite ir gerai išdžiovinkite. Norėdami gauti geresnių rezultatų, naudokite pridedamą šepetėlį. Silikono elementus galite virti garais.
Dėmesio! Po kiekvieno naudojimo išardykite visas dalis ir jas nuvalykite.
Prietaiso korpusas nėra atsparus vandeniui.
Niekada nenardinkite jo į vandenį.
Nuvalykite šluoste. 

Prieš naudodami įsitikinkite, kad galvutė ir visas aspiratorius buvo tinkamai sumontuoti. Jei naudojimo metu atsiranda kokių nors gedimų, nedelsdami išjunkite įrenginį. Prieš naudodami pirmą kartą, atidžiai perskaitykite vartotojo vadovą.
Svarbu! Saugoti nuo vaikų. Nenaudokite ir nelaikykite šalia šilumos šaltinių, karštų paviršių, didelės drėgmės ar dulkėtų vietų. Reguliariai tikrinkite įrenginį ir jo priedus. Venkite ilgalaikio naudojimo. Prieš kiekvieną naudojimą patikrinkite, ar prietaisas nepažeistas. Niekada neįkiškite aspiratoriaus per giliai į nosį.
Dėmesio! Pasirinkite iš trijų galios lygių paspausdami siurbimo maitinimo mygtuką. Patikrinkite siurbimo galios lygį ant indikatoriaus: žemas – 1 šviesa, vidutinis – 2 lemputės, didelis – 3 lemputės. Sureguliuokite siurbimo galią pagal savo poreikius.
Naudodami prietaisą paguldykite kūdikį ant nugaros arba pabandykite laikyti jo galvą. Nekiškite aspiratoriaus per giliai į nosį. Niekada nenaudokite ausims, burnai ar akims valyti. 

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas)
Kilus klausimams, visada laukiame Jūsų skambučio telefonu +370 65554949 arba el. paštu info@vezimeliu-kampelis.lt.     



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: