Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Prekės vaikams

Prekės vaikams
  
0 / 5
0 stars, based on reviews

Paspirtukas Spokey Noise



Speciali Kaina: 88.97 €
88.97

Paspirtukas Nerf Hasbro Spokey NOISE:
buvo įrengtas stovas, leidžiantis pastatyti jį bet kur,
turi reguliuojamą vairo kolonėlę, kurios dėka galite lengvai reguliuoti jos aukštį pagal vartotojo ūgį,
komplektuojamas su dideliais ratais (200 mm) ir aukštos klasės guoliais (ABEC-7), kurie užtikrina puikų važiavimo sklandumą ir manevringumą.
NERF yra ne tik vaikų mėgstami žaislai, tokie kaip pistoletai, paleidimo įrenginiai ir kiti priedai. Tai taip pat „Spokey“ paspirtukai, kurie prisijungė prie jaudinančio mažiausio pasaulio! Kartu sukuriame fantastiškų pramogų kupiną komplektą su maksimaliu saugumu važiuojant. Spokey ir NERF sukuria kolekciją, kupiną čiuožimo džiaugsmo ir laisvės.

Pritaikytas prie raitelio
Paspirtukas Spokey NOISE – tai modelis, skirtas augantiems čiuožimo entuziastams. Tai optimalus sprendimas tiems, kurie kasmet auga – turi reguliuojamą vairo kolonėlę (76-96 cm ribose), kuri leidžia reguliuoti paspirtuko aukštį pagal motociklininko ūgį. Važiavimo komfortą užtikrina dideli ratai (200 mm) ir kokybiški guoliai (ABEC-7 Carbon). Toks technologinis derinys užtikrina sklandų judėjimą ir leidžia pasiekti didelį greitį. Kitas patobulinimas – didelis, grafiškai dengtas, neslidus denis, užtikrinantis komfortą ir saugumą važiuojant. Dėl šios priežasties paspirtukas Spokey Hasbro Nerf NOISE bus puikus pasirinkimas pramoginiam pasivažinėjimui parke, taip pat greitesniam, ekstremaliam ir tuo pačiu saugiam judėjimui.

Veikla visada po ranka
NOISE puikiai tinka tiek kaip transporto priemonė perpildytose vietose, tiek nemokamo pasivažinėjimo parke metu. Galite pasiimti su savimi visur! Jis yra labai kompaktiškas, neužima daug vietos ir yra sulankstomas, todėl lengvai tilps į bagažinę, liftą ar autobusą. Naudojimo komfortui padidinti yra įrengtas kojinis stabdys, leidžiantis reguliuoti važiavimo greitį pagal vyraujančias sąlygas, bei stovas, leidžiantis pasistatyti automobilį Jums patogioje vietoje. Važiuoti „Spokey NOISE“ yra vaikiškas žaidimas ir labai smagu! Jums nereikės jaudintis dėl vairo kolonėlės aukščio, nes galite ją laisvai reguliuoti pagal naudotojo ūgį. 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: