Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Dušo kabina Baltijos Brasta VIKTORIJA Nero Frame
10%
10%
4 / 5
4 stars, based on 12 reviews

Dušo kabina Baltijos Brasta VIKTORIJA Nero Frame



Kaina: 868.00 €
Speciali Kaina: 779.00 €
Sutaupyk: 89.00 €
868.00

Nauja dušo kabinų kolekcija „Industrinis stilius“ – tai tarsi protestas prieš besaikio vartojimo kultūrą. Vertinama tai, kas TIKRA.

Triumfuoja mechanikos ir inžinerijos sprendimai. Sugrįžtama į XIX a. pramonės revoliucijos ištakas, kai gaminant daiktus visų pirma buvo siekiama tobulo funkcionalumo, plačiai pradėtas naudoti metalas bei laiko patikrinta medžiaga – stiklas. Išaukštinama daiktų kokybė: gaminiams kruopščiai parenkamos kokybiškos medžiagos, apgalvojami geriausi sprendimai, siekiama paprastumo ir ilgaamžiškumo.

„Baltijos brasta“ pristato savo šedevrą vonios kambariui, skirtą šio stiliaus gerbėjams.

Įgyvendinti produkto vizijai pasitelkėme kolekcijos AKROBATĖ sistemą.

Tai – techniškai itin apgalvoti gaminiai su galimybe lenkti dureles tiek į vidų, tiek į išorę, reguliuoti uždarų durų kampą. Durys atidarymo metu pakyla, o uždarytos – priglunda prie vonios kambario grindų. Prie sienos esanti metalo konstrukcija leidžia lengvai ir patikimai pritvirtinti duris ir sieneles, pritaikyti jas prie sienų bei grindų nelygumų. Neaprėmintos durų kraštinės suteikia gaminiui lengvumo ir elegancijos.

Metalo konstrukcijos yra idealiai lygios ir padengtos juoda spalva, apsaugančia nuo aplinkos poveikio. Magnetinius sandariklius taip pat pagaminome juodos spalvos, kad idealiai derėtų prie metalo rėmų ir kitų dizaino elementų.
Svarbus akcentas – juodos spalvos linijos, juosiančios stiklą perimetru ir/arba suskaidančios jį stačiakampiais. Rezultatas – pagrindiniu bet kurio vonios kambario akcentu galinti tapti dušo kabina, kuria galima pasitikėti ir džiaugtis ne vienerius metus.
Vidinė sienelių pusė yra padengta GREITŲ LAŠŲ danga, kuri mažina apnašų kiekį ant stiklo, tad jo priežiūra tampa paprastesnė.
Stiklų kraštai ir linijos viduryje dekoruojamos juoda spalva šilkografijos metodu, kuris yra laiko patikrintas ir itin patikimas – dažai dengiami prieš grūdinant stiklą, tad grūdinimo metu jie įsigeria ir laikui bėgant nenusitrina. Juodų dažų juostelių storis – 16mm.
„Industrinio stiliaus“dušo kabina, lyginant su standartiniu blizgaus profilio gaminiu, pabrangsta 259 € - Nero Frame / 359 € Nero Cube , sienelė į nišas 199 € - Nero Frame / 239 € Nero Cube, o sienutė – 159 € - Nero Frame / 199 € Nero Cube.
*Kainos skaičiavimas:
1. Pasirenkama nestandartinių matmenų dušo kabinos kaina iš katalogo.
2. NERO FRAME stiliaus gaminiams pridedamas aukščiau nurodomas pabrangimas.
3. NERO CUBE stiliaus gaminiams pridedamas 15% antkainis (už aukštį) + aukščiau nurodomas pabrangimas.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: