Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Juodos spalvos dušo kabina SAT TEX BB 90x90 cm
25%
25%
3.4 / 5
3.4 stars, based on 10 reviews

Juodos spalvos dušo kabina SAT TEX BB 90x90 cm



Kaina: 639.00 €
Speciali Kaina: 479.00 €
Sutaupyk: 160.00 €
639.00

 Dušo kabina SAT TEX BB

Montavimo reguliavimo galimybė : 870-890 cm Aukštis 1950mm Stiklas: skaidrus, saugus 6mm Juodos spalvos korpuso dalys Galima montuoti ant plytelių arba dušo padėklo kurio krašto plotis ne mažesnis kaip 5 cm. Slankiojančios durys Labai tylūs ratukai, kurie pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir žalvarinių guolių. Easyclean – nematomas sluoksnis, kuris pagreitina vandens tekėjimą žemyn stiklu ir neleidžia susidaryti kalkių nuosėdoms


TEX BB serija yra naujovė SAT prekės ženklo asortimente. Švarios linijos, elegantiškas dizainas gali sužavėti net išrankiausią klientą.  

Swiss Aqua Technolgies gamintojo tikslas pateikti klientams geriausios kokybės produktus. Swiss Aqua Technologies produktai ir technologijos sėkmingai parduodami visame pasaulyje. Prekybos partnerių pavyzdžiai: American Standard (JAV), American Valve (JAV), Otto Distribution (Meksika), Germanix (Brazilija), Nyga (Izraelis), Dražice (CZ) arba SIKO BATHROOMS (CZ ir SK) ir daugelis kitų. Swiss Aqua Technologies yra Šveicarijos įmonė, kuri daugiausia užsiima vonios kambario įrangos tyrimais ir plėtra. „Swiss Aqua Technologies“ technologijos ir patentai parduodami su SAT prekės ženklu. SAT tiekėjai yra ir didžiausių pasaulyje prekių ženklų, tokių kaip Grohe, Hansgrohe, Kaldewei, Huppe, Ideal Standard, Villeroy Boch, Roca ir kt., tiekėjai.   


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: