Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Santechnikos prekės

Santechnikos prekės
Juodas mažas praustuvas Sapho Nerissa AR265B, 42x29cm
28%
28%
 
3.8 / 5
3.8 stars, based on 10 reviews

Juodas mažas praustuvas Sapho Nerissa AR265B, 42x29cm



Kaina: 171.00 €
Speciali Kaina: 123.00 €
Sutaupyk: 48.00 €
171.00

Juodas mažas praustuvas Sapho Nerissa AR265B

keramikinis; juodas matinis pakabinamas; išmatavimai: 42x29cm; maišytuvo vieta centre; nurodyta kaina tik už praustuvą, kitą įrangą reikia užsakyti papildomai;

Kaip rodo pavadinimas, SMALL serija siūlo platų vietą taupančių keraminių praustuvų asortimentą. Dėl mažų matmenų, didelio funkcionalumo ir subtilaus dizaino jie taps elegantiška vonios ar kambario su tualetu dalimi. Nesvarbu, ar jums labiau patinka aštrūs kraštai, ar apvalios kreivės, SMALL siūlo tai, ko ieškote. Verta atkreipti dėmesį į kampinį praustuvą, kuris daugeliu atvejų gali būti puikus sprendimas erdviniam nedidelio vonios kambario išdėstymui.

 

SAPHO – daugelio metų tradicijas turinti gamybos bei produkcijos platinimo įmonė, gaminanti platų integruotos vonios įrangos asortimentą. Siūlanti modernius ir šiuolaikiškus spendimus jūsų namams. Įmonė turi savo gamybos ir sandėliavimo patalpas, kurių plotas viršija 30 000 m2. todėl prekių pristatymas greitas ir kokybiškas. Sapho gaminius naudoja klientai tiek Čekijoje, tiek kitose Europos šalyse.  



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: