Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Santechnikos prekės

Santechnikos prekės
Kvadratinė dušo kabina Griubner AL-K1 80, 90, 100 cm
13%
13%
  
0 / 5
0 stars, based on reviews

Kvadratinė dušo kabina Griubner AL-K1 80, 90, 100 cm



Kaina: 374.00 €
Speciali Kaina: 326.00 €
Sutaupyk: 48.00 €
374.00

Griubner kvadratinė dušo kabina AL-K1 80, 90, 100 cm. Durys + nejudama sienelė.

Aliuminium dušo kabinų serija. Šios sistemos skiriamoji dalis aliuminio profilių panaudojimas. Tokia sistema ypatinga tuo, kad durys turi svaiminio durų pakėlimo bei nuleidimo mechanizmą, kuris užtikrina gerą vandens izoliaciją. Tai tvirta bei turinti gerą išvaizdą sistema. Durys fiksuojasi magnetinių tarpinių pagalba. Durų atsidarymo kryptis: į išorę. Tvirtas aliuminio profilių lankstas. 6 mm grūdintas skaidrus stiklas. (Gali būti tonuotas arba matinis, klausti dėl kainos). Rėmelių spalva: anoduotas aliuminis. Matmenys: 80, 90, 100 cm, aukštis 190cm. Kabinos išoriniai matmenys: 80x80, 90x90, 100x100, o stiklo kontūro matmenys yra +-15mm. Gali būti kairinės (vyriai kairėje) arba dešininės (vyriai dešinėje).

Norint statyti kabiną ant dušo padėklo rekomenduojame informuoti prieš užsakant bei pateikti padėklo išmatavimus.

2 metų garantija!

 

 

Stiklas padengtas nano danga

Dušo kabinų nano danga yra pagaminta cheminės nanotechnologijos būdu, suteikianti paviršiui vandenį atstumiančių savybių. Skysčiai ir riebalai yra paprasčiausiai atstumiami, o purvas ir kalkių nuosėdos lengvai nuvalomos nuo sanitarinės keramikos ar stiklo.

NanoDanga stiklo nano danga suteikia paviršiui minimalų kontaktą su purvo molekulėmis. Dėl vandenį atstumiančio efekto vanduo, riebalai, purvas, kalkių nuosėdos, dumbliai ir t.t., negali prikibti prie stiklo ar keramikos paviršių. Nuo padengto paviršiaus NanoDanga nano danga, lengvai nuvalomas net ir išdžiūvęs purvas ar kalkių nuosėdos.

 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: