Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Santechnikos prekės

Santechnikos prekės
Maišytuvas bidė Hansgrohe Vernis Blend
30%
30%
 
3 / 5
3 stars, based on 1 reviews

Maišytuvas bidė Hansgrohe Vernis Blend



Kaina: 88.80 €
Speciali Kaina: 62.20 €
Sutaupyk: 26.60 €
88.80

Maišytuvas bidė Hansgrohe Vernis Blend

Harmoningas Vernis Blend dizainas su savo išlenkimais atrodo šiuolaikiškai ir elegantiškai. Sklandi forma džiugina akis ir glosto pojūčius. 

Vernis: atraskite nesenstančius elegantiškus maišytuvus. Pasiekite savo tikslą: pasirinkę du universalius dizainus galite sukurti bet kokią vonios kambario atmosferą – minimalistinę ar elegantišką. Pasitikėkite hansgrohe kokybe. Suprojektuokite savo vonios kambarį iš vienos formos ir rinkitės iš plataus asortimento už puikų kainos ir kokybės santykį. Sujunkite Vernis nuo praustuvo iki dušo iki vonios. Galvojate apie savo mėgstamą vonios kambario stilių? Tegul du universalaus dizaino variantai jus įtikina. 

„Hansgrohe“ dušai ir čiaupai, kuriuose įrengta „EcoSmart“ technologija, sunaudoja iki 60% mažiau vandens nei įprasti produktai. Be to, mažesnis karšto vandens suvartojimas sumažina energijos poreikį. Apskritai tai reiškia: mažiau CO2 išmetamų dujų ir mažesnės išlaidos. Todėl „EcoSmart“ yra naudinga tiek aplinkai, tiek jūsų piniginei;

„AirPower“ technologija čiaupo snapelyje. Ši technologija praturtina vandenį oru, todėl kiekvienas lašelis jaučiasi putlesnis, pilnesnis ir lengvesnis. Oro galia leidžia taupiau naudoti vandenį;

Purškimo tipas: standartinis; Didžiausias vandens slėgis esant 3 barams: 5 l / min; Keramikinis kartridžas; Tinka nepertraukiamo srauto vandens šildytuvams; Jungties tipas: G ⅜ jungtys.  5 metų garantija!

„Hansgrohe“ – tai Vokietijos gamintojas, inovacijų ir dizaino lyderis santechnikos srityje. Hansgrohe gamina vandens maišytuvus vonios kambariui ir virtuvei, visus prietaisus dušui (dušo galvutės, stovai, žarnos ir t.t.), įvairias virštinkines ir potinkines sistemas dušui ir voniai, aksesuarus, vandens nubėgimo sistemas ir pan. Pagal naujausią Tarptautinio Dizaino Forumo (International Design Forum – iF) vertinimą, kompanija „Hansgrohe“, surinkusi 740 taškų yra 11 pozicijoje iš 2000 į prestižinį „iF“ apdovanojimą pretenduojančių 2000 kompanijų visame pasaulyje ir lenkia net tokius žymius prekinius ženklus, kaip „Daimler“, „Wolswagen“ ar „Adidas“. Tarp visų santechnikos gamintojų „Hansgrohe“ yra lyderė.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: