Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Santechnikos prekės

Santechnikos prekės
Maišytuvas praustuvui Hansgrohe Talis E 110
31%
31%
1 / 5
1 stars, based on 2 reviews

Maišytuvas praustuvui Hansgrohe Talis E 110



Kaina: 170.60 €
Speciali Kaina: 118.00 €
Sutaupyk: 52.60 €
170.60

Maišytuvas praustuvui Hansgrohe Talis 110 su dugno vožtuvu

Talis E – elegantiškas, nepriekaištingo dizaino ir su Select parinktimi. Švelniai smailėjantis pagrindas, sumontuotas ant Talis E vienos svirties praustuvo maišytuvo, patenka į grakštų snapelį su prabangiu paviršiumi. Tikslūs kraštai iškloti snapelį ir svirtį. Nesvarbu, ar pasirinksite vienos svirties maišytuvą su „ComfortZone“, ar sieninį maišytuvą: Talis E išsiskiria kokybe. Gravitaciją neigiantys paviršiai elegantiškai atkartojami ir vonioje, ir duše. 

AirPower. Produktai su šia dušo technologija sujungė vandenį su oru, kad palepintų jus gausesniais, lengvesniais ir švelnesniais vandens lašeliais ant odos. Didesniam dušo malonumui su vandens efektyvumu.

EcoSmart. Hansgrohe maišytuvams ir dušams, kuriuose įdiegta EcoSmart technologija, reikia iki 60 % mažiau vandens nei įprastiems gaminiams – neprarandant komforto. Tai reiškia, kad galite sumažinti vandens ir energijos sąnaudas bei taupyti vertingus išteklius.

QuickClean. Ar yra kas nors, kam patinka valyti? Naudojant „QuickClean“, kalkių nuosėdos ir nešvarumai ant „hansgrohe“ maišytuvų ir dušų išnyksta akimirksniu. Tiesiog nuvalykite lanksčias silikonines galvutes.

ComfortZone. Didelės proporcijos, sudėtingos technologijos, intuityvus valdymas. Išskirtinis dizainas, aukšti saugos standartai ir žymiai padidintas komfortas: Hansgrohe dušai, maišytuvai ir termostatai su šiuo prekės ženklu praplečia jūsų ComfortZone.   

Vienos svirties praustuvo maišytuvas:

ComfortZone 110 mm Keramikinis kartridžas Svirties užraktas reguliuojamos temperatūros apribojimas Srauto ribotuvas 5 l / min. Pop-up uždarymo ventilis (dugno vožtuvas) G 1 1 / 4 Pajungimo žarnelės G 3/8" Tinka nepertraukiamo srauto vandens šildytuvams QuickClean lengvai valomas aeratorius Eco Smart - vandenį taupanti technologija Air Power technologija - vanduo maišomas su oru (nesitaško)

Garantija 5 metai.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: