Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Santechnikos prekės

Santechnikos prekės
Maišytuvas voniai Axor Starck Organic
24%
24%
  
0 / 5
0 stars, based on reviews

Maišytuvas voniai Axor Starck Organic



Kaina: 1199.80 €
Speciali Kaina: 912.00 €
Sutaupyk: 287.80 €
1199.80

Maišytuvas voniai Axor Starck Organic 

Jausmingas, tekantis dizainas, nustatantis naujus vandens ir energijos taupymo standartus, AXOR Starck Organic yra radikaliai įkvėptas gamtos tiek savo funkcijomis, tiek forma. Nesvarbu, ar yra praustuvas, vonia ar dušas, kolekcijos maišytuvai sunaudoja 50 % mažiau vandens nei standartiniai maišytuvai, nepakenkiant kasdienei vartotojo patirčiai. Išsamios koncepcijos ir konstrukcijos, sukurtos taip, kad būtų taupomi ištekliai net ir gaminant, AXOR Starck Organic yra novatoriška pagarba didžiausiam minimalistui iš visų: pačiai gamtai.  

AXOR Starck Organic gali būti idealus įvairių stilių dekoro elementas. Derantys priedai – nuo ​​rankšluosčių laikiklių iki muilo indų – siūlo ekologiškų dizaino objektų panoramą, kaip tolimesnio apstatymo variantą. AXOR Starck Organic kolekcija ne tik yra bet kurio prabangaus vonios kambario akcentas, bet ir byloja apie asmeninį ryšį su energiją tausojančia egzistencija, tvariu gyvenimo būdu ir teisingu gyvenimo būdu.  

2 funkcijos purškimo tipas (maišytuvas): laminarinis purškimas purškimo tipas (rankinis dušas): Rain, RainAir, WhirlAir maksimalus rankinio dušo ištraukiamo ilgis: 1,10 m maksimalus srautas esant 3 barams: 18 l/min vonios snapelio srautas esant 3 barams: 18 l/min rankinio dušo srautas esant 3 barams: 16 l/min min. darbinis slėgis: 1 baras maks. darbinis slėgis: 10 barų termostato kasetė saugos užraktas 40 °C temperatūroje reguliuojamas temperatūros apribojimas vienakryptis vožtuvas jungties matmuo: DN15 

Galimi spalvų variantai: chromas, šlifuota bronza, šlifuotas auksas, poliruotas raudonas auksas, šlifuotas raudonas auksas, poliruotas juodas chromas, šlifuotas juodas chromas, nerūdijantis plienas, šlifuotas nikelis, šlifuotas žalvaris, poliruotas auksas.  

Axor kuria ir gamina ikoniškus produktus prabangiems vonios kambariams ir virtuvėms. Hansgrohe Group priklausantis ir į ateitį orientuotas Axor prekių ženklas žymi išskirtinio dizaino ir funkcionalumo produktus, sukurtus pasitelkiant aukščiausio lygio meistriškumą.   



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: