Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Franke Samoa nerūdijančio plieno atspalvio
22%
22%
  
3.5 / 5
3.5 stars, based on 15 reviews

Franke Samoa nerūdijančio plieno atspalvio



Kaina: 174.00 €
Speciali Kaina: 136.00 €
Sutaupyk: 38.00 €
174.00

 

Franke BAT Samoa- tai aukštas maišytuvas plautuvei, valdomas šone esančia rankenėle, o jo snapelis pasisuka 360 laipsnių kampu. Visuose Franke maišytuvuose naudojamos keramikinės kasetės užtikrins ilgaamžį ir sklandų maišytuvo veikimą. Prie vandens šaltinio jis pajungiamas 450 mm ilgio vandens žarnelėmis.

Maišytuvas fiksuotu snapu
Pasisukimo kampas 360°
Prijungimo žarnelių ilgis 450 mm


Pastabos:
Maišytuvo valymui naudokite tik muilą ir vandenį. Niekada nevalykite maišytuvo paviršiaus su šveitikliais bei valikliais turinčiais abrazyvinių dalelių, taip pat venkite naudoti chemines priemones, kurios gali pažeisti maišytuvo paviršių. Maišytuvui suteikiama garantija galioja naudojant vandens filtrus, nes dažniausiai maišytuvai pažeidžiami dėl iš vandentiekio patekusių šiukšlių. valdomas šone esančia rankenėle, o jo snapelis pasisuka 360 laipsnių kampu. Visuose Franke maišytuvuose naudojamos keramikinės kasetės užtikrins ilgaamžį ir sklandų maišytuvo veikimą. Prie vandens šaltinio jis pajungiamas 450 mm ilgio vandens žarnelėmis.
Pastabos:
Maišytuvo valymui naudokite tik muilą ir vandenį. Niekada nevalykite maišytuvo paviršiaus su šveitikliais bei valikliais turinčiais abrazyvinių dalelių, taip pat venkite naudoti chemines priemones, kurios gali pažeisti maišytuvo paviršių. Maišytuvui suteikiama garantija galioja naudojant vandens filtrus, nes dažniausiai maišytuvai pažeidžiami dėl iš vandentiekio patekusių šiukšlių.

Garantija 2 metai.
 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: