Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Santechnikos prekės

Santechnikos prekės
Vonios sienelė Brasta Glass Mija 70, 80, 90, 100 cm
19%
19%
  
3.7 / 5
3.7 stars, based on 16 reviews

Vonios sienelė Brasta Glass Mija 70, 80, 90, 100 cm



Kaina: 239.00 €
Speciali Kaina: 193.00 €
Sutaupyk: 46.00 €
239.00

Vonios sienelė Mija 70, 80, 90, 100 x 150 cm

Minimalistinio stiliaus berėmė vonios sienelė, pagaminta iš saugaus grūdinto stiklo. Itin patogu valyti.

Padengta "Greiti lašai" danga. „Greiti Lašai“ – danga, padedanti apsaugoti dušo durų stiklą nuo vandens galimo poveikio. Stiklas tampa atsparesnis įbrėžimams ir lengviau valomi nešvarumai Klasikinis dizainas Stabili bei tvirta konstrukcija Lengva priežiūra Galimi nestandartiniai matmenys

PASTABA: sandėlyje turime 80 cm sienelę su skaidriu stiklu - prekių kiekis ribotas!

Norite užsakyti matavimo ar montavimo paslaugas? Jas teikia pats gamintojas, platesnę informaciją galite rasti čia. Arba susisiekite mūsų e-parduotuvėje nurodytais kontaktais ir pagelbėsime.

 

 

 

Speciali stiklo danga „Greiti lašai“

Stiklas – viena geriausių medžiagų dušo kabinoms gaminti, mat jis yra tvirtas ir gerai praleidžia šviesą. Tačiau dėl nelygaus paviršiaus (apie 50 000 įdubimų kvadratiniame centimetre) ir cheminės struktūros, natūralus stiklas yra neatsparus vandens poveikiui. Jis sulaiko drėgmę, o vandenyje esančios druskos nusėda ant jo, todėl mažėja šios medžiagos skaidrumas.

Dėl intensyvaus vandens poveikio prasideda stiklo korozija. Kuo daugiau stiklas paveiktas korozijos, tuo labiau ant jo kaupiasi nešvarumų. Kiekvieną dieną jį vis sunkiau nuvalyti, o gautas rezultatas mažiau džiugina. Stiklą veikia korozija net ir naudojant išvalytą vandenį (išskyrus destiliuotą).

GREITI LAŠAI – tai nauja technologija, apsauganti dušo kabinų stiklus nuo vandens poveikio. Ji medžiagai suteikia papildomų savybių: stiklas tampa atsparus įbrėžimams ir yra lengvai valomas.

Vanduo lieka ant stiklo dėl molekulinės jėgos, vadinamos paviršiaus įtempimu.

Paviršių padengus danga, dingsta tiesioginis molekulių sąlytis su stiklu. Lašai virsta rutuliukais ir nuteka, nes yra fiziškai atstumiami nuo paviršiaus.

Stiklo paviršius atstumia vandenį ir nešvarumus, tad jį valyti iki 90 proc. lengviau.

 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: