Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Lieto marmuro vonia Omnires Marble+ Valencia balta blizgi 158x86cm
31%
31%
  
3.6 / 5
3.6 stars, based on 16 reviews

Lieto marmuro vonia Omnires Marble+ Valencia balta blizgi 158x86cm



Kaina: 2040.00 €
Speciali Kaina: 1400.00 €
Sutaupyk: 640.00 €
2040.00

Lieto marmuro vonia
Matmenys: 158x86 cm, aukštis: 58 cm
Apdaila: baltas blizgesys

Sifonas parduodamas atskirai

PRIEŽIŪRA

Gaminys pagamintas iš kompozitinės medžiagos (M+), kuri pasižymi išskirtiniu patvarumu ir atsparumu nešvarumams. Paviršiuje nėra mikro skylučių, todėl jo kasdienė priežiūra yra lengva ir greita. Produktą reikia reguliariai valyti, pageidautina po kiekvieno naudojimo, naudojant minkštą kempinę ir natūralios sudėties valymo priemonę, be dažiklių ir be abrazyvinio ar balinamojo poveikio (pvz., švelnų indų ploviklį). Esant rimtesniems nešvarumams, rekomenduojama naudoti 10% citrinos rūgšties tirpalą su vandeniu ir palikti 2-3 minutes. Po kiekvieno valymo produktą reikia nuplauti dideliu kiekiu vandens ir nusausinti medvilniniu skudurėliu.  

OMNIRES VALENCIA vonioje elegantiškas lengvumas dera su praktišku naudojimu. Subtilus, taisyklingo silueto ir subtilių kraštų korpusas pritaikytas montuoti prie sienos, todėl pilnai išnaudojant erdvę galima pasiekti laisvai stovinčios vonios efektą. Šiame vonios modelyje kanalizacija yra viduryje, todėl joje patogiai gali atsipalaiduoti du žmonės.
Vonia pagaminta iš kompozitinės medžiagos (M+), kurios pagrindinis komponentas yra dolomito uoliena. Inovatyvios gamybos technologijos garantuoja tobulą kiekvienos detalės atlikimą, kartu užtikrinant išskirtinį ilgaamžiškumą ir atsparumą.  



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: