Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Bass Polska membraninis beorio dažymo aparatas 1500W
6%
6%
3.4 / 5
3.4 stars, based on 28 reviews

Bass Polska membraninis beorio dažymo aparatas 1500W



Kaina: 565.00 €
Speciali Kaina: 530.00 €
Sutaupyk: 35.00 €
565.00

Maitinimo įtampa

230V/50Hz

Skysčio produktyvumas

4 l/min

Maks. slėgis

220 bar

Slėgio žarna

15 m

Variklio galingumas

1500W, 2 AG

Darbinis slėgis

140 bar: 2.54 l/min

Maks. purkštuko skersmuo

0.025"

Pistoleto ilgis su prailginimu

60 cm

Maitinimo kabelio ilgis

1,8 m

Svoris

38 kg

Pakuotės matmenys

57,5 ​​x 47 x 53,5 cm

Svoris siuntimui

41 kg

 

Šis beorio dažymo aparatas - tai puikus įrenginys akrilo ir latekso dažų, lakų ir lengvų antikorozinių medžiagų purškimui. Jis taps geriausiu Jūsų pasirinkimu, jei ieškote sienų dažymo įrenginio, kuris leistų plokščią paviršių padengti lygiu dažų sluoksniu per trumpiausią įmanomą laiką.

Beoris įrenginys veikia membraninio siurblio pagalba, kuris ištraukia dažus tiesiai iš bako. Dažai purškiami per antgalį su labai maža skylute. Veikiami aukšto slėgio dažai suskaidomi į mikroskopinius lašus. Palyginti su dažymu tradicine technika, dažymo laikas tokiu būdu yra kelis kartus trumpesnis. Šis dažymo aparatas ne tik sutaupo Jūsų laiką, bet ir užtikrina taupų dažų naudojimą - net 99% dažų patenka į dažomą paviršių!

Beoris dažymo aparatas užtikrina tolygų ir kruopštų paviršiaus padengimą, taupiai naudojant dažus. Jis taip pat leidžia dengti storesnius dažų sluoksnius be dėmių atsiradimo pavojaus.

Šis prietaisas puikiai tinka tiek atliekant nedidelius darbus, tiek įgyvendinant didelius statybos projektus. Jis gali būti naudojamas su vidaus ir fasado emulsijos dažais, antikoroziniais dažais, medienos dažais, ugniai atspariais dažais, klijais ir kt. Patogus dizainas, kompaktiška konstrukcija ir patogūs ratukai leidžia lengvai transportuoti prietaisą net sunkiomis sąlygomis statybvietėse.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: