Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
3.2 / 5
3.2 stars, based on 28 reviews

Bass Polska BP-5256 elektrinis suktuvas gręžtuvas 850W



Speciali Kaina: 26.06 €
26.06

 

Reguliuojamas greitis. Įrengtas LED apšvietimas. Lengvai keičiami angliukai. Sukasi į kairę/į dešinę. Suktuvas BP-5256 yra labai patogus, nes jis yra mažo dydžio.

Maitinimas

230V/50Hz

Galia

850W

Greitis be apkrovos

0-800 aps/min

Griebtuvo tipas

automatinis

Gręžimo griebtuvo išmatavimai

1-10mm

Apsukų reguliavimas

Taip

Apsukos

Tolygus reguliavimas

Apšvietimas

LED diodas

Patikimas elektrinis suktuvas gręžtuvas yra vienas universaliausių ir reikalingiausių įrankių, atliekant beveik bet kokio tipo darbus. Bass Polska 5256 - tai elektrinis gręžtuvas ir atsuktuvas, skirtas pačiam reikliausiam vartotojui. Jis gali būti naudojamas nuolatiniam darbui tiek su medžiu, tiek su metalu. Lengvas, bet tvirtas profiliuotos konstrukcijos atsuktuvas su ergonomiška rankena puikiai telpa rankoje ir užtikrina operatoriaus saugumą, patogumą ir kokybišką darbą. Galingas įrankio 850 W variklis užtikrina galimybę atlikti beveik bet kokį gręžimo darbą, taip pat efektyviai priveržti varžtus - tai suteikia optimalų darbo rezultatą. Elektrinis suktuvas turi tolygų greičio valdymą, suteikiantį operatoriui dar didesnę kontrolę, dešinės / kairės sukimosi reguliavimo funkciją ir devynių pakopų reguliavimą. Dėl savo kompaktiško dydžio elektrinis atsuktuvas yra tinkamas darbui ankštose, sunkiai prieinamose vietose. Įmontuotų LED diodų dėka operatorius gali dirbti ir labai blogo matomumo vietose. Savaime užsiblokuojantis automatinis 10 mm gręžimo griebtuvas leidžia greitai pakeisti priedus darbo metu. Išorinis anglies šepetėlių laikiklis užtikrina priežiūrą be problemų. Kruopštus apdirbimas, aukščiausios kokybės komponentai ir didelė prietaiso galia garantuoja nepriekaištingą veikimą.

Pagrindinės šio elektrinio atsuktuvo savybės:
Galingas 850 W variklis, leidžiantis atlikti daugelį darbų
Tvirtas korpusas ir kokybiškos detalės, užtikrinančios ilgą įrankio tarnavimo laiką
Tolygus apsukų reguliavimas, kuris suteikia daugiau darbo kontrolės
Galimybė dirbti sunkiai pasiekiamose vietose ir esant blogam matomumui, nes atsuktuve yra įmontuoti šviesos diodai.

Jeigu Jums dar liko klausimų apie šį suktuvą, maloniai kviečiame susisiekti su mūsų parduotuvės darbuotojais, kurie suteiks papildomą konsultaciją.

  



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: