Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
 
3.4 / 5
3.4 stars, based on 10 reviews

Einhell TE-VC 18 Li-Solo akumuliatorinis rankinis dulkių siurblys, be akumuliatoriaus ir pakrovėjo



Speciali Kaina: 40.00 €
40.00

Variklio įtampa

18 V

Variklio tipas

šepečių variklis

Siurbimo vamzdžio ilgis

0,465 m

Siurbimo galia

42 mbar

Nešvarumų bakelio talpa

0,54 l

Svoris

0,85 kg

 

Einhell belaidis rankinis dulkių siurblys TE-VC 18 Li-Solo visada pasiruošęs pašalinti nešvarumus ir erzinančius trupinius nuo kilimo, sofos ar stalo. Jis yra Einhell Power X-Change šeimos dalis. Šios serijos akumuliatorius galima naudoti visuose Einhell Power X-Change šeimos įrankiuose. Šis belaidis rankinis dulkių siurblys žaibiškai išvalo bet kokį paviršių trijų antgalių pagalba. Grindų antgalis ypač tinka kietoms grindims ir lygiems paviršiams. Tekstilės antgalis tinka apmušalams ir audiniams. Su plyšių antgaliu vartotojas be didelių pastangų gali išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas. Patogus belaidis dulkių siurblys turi 46,5 cm ilgio prailginimo vamzdį, kurio pagalba dulkių siurblys leidžia patogiai siurbti grindis. Dulkių konteinerio talpa yra 540 mililitrų. Integruotas sieninis laikiklis užtikrina vietos taupymą. Komplekte nėra akumuliatoriaus ar įkroviklio, juos galima įsigyti atskirai.

 

 

Akumuliatoriaus sistema Power X-Change

Naudodami Einhell Power X-Change akumuliatorių sistemą, jūs visada naudojate to paties tipo akumuliatorių įvairiems įrankiams, nesvarbu, dirbate dirbtuvėse ar sode.

Aktyvi akumuliatoriaus valdymo sistema

Aukščiausios klasės ličio jonų elementai ne tik suteikia daug galios, bet ir yra ypač patvarūs ir tvirti dėl automatinio ABS akumuliatoriaus stebėjimo.

 

Paruoštas bet kokiam naudojimui, komplekte platus priedų rinkinys

Kombinuotas antgalis tinka kilimams ir lygioms grindims valyti, apmušalų antgalis palengvina automobilių sėdynių ir minkštų baldų valymą, o plyšio antgaliu galima lengvai pasiekti siauras ar sunkiai pasiekiamas vietas. Purvo filtras yra būtinas siurbimui, jį galima greitai ir lengvai išvalyti po tekančiu vandeniu. Praktiškas sieninis laikiklis leidžia patogiai laikyti rankinį dulkių siurblį.

Ergonomiškas ir kompaktiškas dulkių siurblys

Prailginimo vamzdis gali būti naudojamas, norit siurbti grindis. Kompaktiškas 540 ml surinkimo bakelis idealiai tinka nedideliems nešvarumų ar dulkių kiekiams surinkti. Dulkių siurblys sveria mažiau nei vieną kilogramą, jo rankena yra ergonomiška ir paminkštinta, todėl  net ilgesnis darbas nebus sunkus. Dulkių siurblys veikia nuo akumuliatoriaus, todėl jį galima lanksčiai naudoti net ir ten, kur nėra maitinimo šaltinio.

 

 

Ypatumai ir funkcijos:

Power X-Change šeimos narys, reikalingas 1x18V akumuliatorius Dulkių konteinerio talpa 540 ml Filtrus galima valyti po tekančiu vandeniu Komplekte grindų antgalis kietoms grindims ir lygiems paviršiams Komplekte plyšinis antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms Komplekte apmušalų antgalis apmušalams ir audiniams valyti Komplekte ilginamasis vamzdis (46,5 cm), skirtas naudoti kaip grindų dulkių siurblį Pristatymas be akumuliatoriaus ir įkroviklio, juos galite įsigyti atskirai

 

Šis tekstas skirtas naudojimui tik MasterCity.lt tinklapyje.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: