Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
3.5 / 5
3.5 stars, based on 58 reviews

Pramoninis dulkių siurblys, 30 l, 1400 W



Speciali Kaina: 95.00 €
95.00

Maitinimo įtampa

230 V

Galingumas

1400 W

Bako medžiaga

Nerūdijantis plienas

Talpa

30 l

Vakuumas

21 kPa

Filtrai komplekte

Taip

Filtro tipas

HEPA

Maitinimo kabelis

4,5 m

Įsiurbimo vamzdis

1,5 m

Pūstuvas

Taip

Rankena

Taip

Ratai

Taip

Lizdas elektros įrankiui

Ne

IP apsaugos klasė

IPX4

Apsaugos klasė

II

Išmatavimai

44,00 x 36,50 x 70,00 cm

Svoris

7,70 kg

Svoris siuntimui

9,70 kg

 

Profesionalus prekės ženklo Ulsonix pramoninis statybinis dulkių siurblys puikiai tinka šlapių ir sausų paviršių valymui. Siurblys lengvai surenka vandenį į savo baką. Šis siurblio modelis tinka naudojimui garaže, sandėlyje, biure, laiptinėse, gamybos salėse, statybvietėje, renovuojant ar prižiūrint pastatus. Didelis galingumas ir aukštas siurbimo slėgis leidžia pasiekti puikių darbo rezultatų.

Didelis surinkimo bakas yra labai patogus naudojime, kadangi nereikia dažnai ištuštinti bako, kas leidžia išvalyti didelį plotą. Patvari konstrukcija ir nerūdijančio plieno korpusas užtikrina ilgą prietaiso tarnavimo laiką. Dulkių siurblį lengva pernešti į reikiamą vietą - ant jo korpuso yra įmontuota patogi nešiojimo rankena. Prietaisas taip pat turi pasukamus ratukus.

Nuimami HEPA filtrai sulaiko dulkes ir dulkių daleles ir padeda žymiai sumažinti jų išsiskyrimą iš įrenginio. Dulkių siurblyje yra įrengta filtro purtymo funkcija, kuri automatiškai pašalina nešvarumus, nenuimant dangtelio.

Aukštą funkcionalumą užtikrina skysčių siurbimas į rezervuarą, kurio dėka prietaisas gali lengvai išvalyti šlapius paviršius. Pašalinti vandenį iš rezervuaro yra ypatingai lengva, tereikia atsukti apatinę veržlę prieš laikrodžio rodyklę. Ilgas maitinimo kabelis suteikia mobilumą darbo metu. Šiuo modeliu galite be vargo siurbti gipso dulkes, pjuvenas, dulkes, smėlį, vandenį, purvą, skysčius, kurie nereaguoja su prietaiso komponentais ir kt.

Pramoninio dulkių siurblio konstrukcija yra ergonomiška ir patogi, joje geriau paskirstytas svorio centras. Komplekte yra daug naudingų priedų, kurie leidžia dirbti patogiai ir tiksliai. Siurblį galima pakeisti pūstuvu, kuris lengvai pašalins sausus lapus ar dulkes arba pripūs čiužinį. Dulkių siurblio bazėje yra speciali vieta aksesuarams.

Šis Ulsonix statybinis dulkių siurblys  yra puikus pasirinkimas profesionalams. Aukšta gaminio kokybė garantuoja saugumą ir ilgalaikio naudojimo galimybę. Daugybė naudingų funkcijų, aukšto galingumo varikliai, didelis bakas ir daugybė priedų užtikrina patogų darbą su Ulsonix dulkių siurbliu.

 

Komplektacija:

Dulkių siurblys sausam ir šlapiam valymui Dulkių siurblio žarna Metalinis teleskopinis vamzdis HEPA filtras Grindų šepetys Apvalus šepetys Antgalis angoms Ratai – 4 vnt. Popierinis maišelis


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: