Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Figūrinės žirklės Bessey, kairinės, 240mm, ašmenų ilgis 40mm
20%
20%
2 / 5
2 stars, based on 1 reviews

Figūrinės žirklės Bessey, kairinės, 240mm, ašmenų ilgis 40mm



Kaina: 40.54 €
Speciali Kaina: 32.43 €
Sutaupyk: 8.11 €
40.54

Figūrinės žirklės, kairinės, 240mm, ašmenų ilgis 40mm

Gamintojas: Bessey
Artikulas: D16L

Bendras ilgis: 240 mm (9 1/2”)
Ašmenų ilgis: 40 mm (1 9/16”)
Metalo storis: 1,2 mm
Pjovimo briaunos: aukštos kokybės plienas
Svoris: 0,38 kg

Figūrinės žirklės geriausiai tinka smulkių, artimų spindulių atlikimui netoli metalo lakšto krašto. Savo filigraninės ašmenų formos dėka, šios žirklės gali lengvai iškirpti labai siauras figūras ir kreives. Smulkiai dantyti ašmenys patikimam darbui.

Žirklių galvutė pagaminta iš pagerinto plieno. Ašmenys papildomai grūdinami indukciniu būdu. Tik tokios technologijos dėka užtikrinamas ilgaamžiškumas, o pjūvių kraštai bus lygūs, be atbriaunių. Ergononomiška rankena turi plastikinį padengimą ir apsaugą nuo slydimo. Dvi rankenos sujungtos šarnyriniu guoliu, kas duoda papildomą svirtinį jėgos perdavimą. Tai leidžia dirbti labai lengvai, su nedidelėmis pastangomis.

Kairinės žirklės pagaląstos ir sukonstruotos tokiu būdu, kad jos gerai pjauna spindulius iš dešinės į kairę. Dažnai galvojama, kad dešininės žirklės skirtos dešiniarankiams, o kairinės - kairiarankiams. Bet taip nėra. Yra atvirkščiai. Jei dešiniarankis pjaus spindulį dešininėmis žirklėmis (žr. aukščiau, iš kairės į dešinę), tai judėjimas bus nukreiptas į išorę nuo riešo. O su kairinėmis žirklėmis (spindulys iš dešinės į kairę) - į riešo vidų. Tai žymiai ergonomiškiau.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: