Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
3.3 / 5
3.3 stars, based on 21 reviews

Grandininė gervė Steinberg Systems SBS-FZ 750/2M, 750 kg - 2 m



Speciali Kaina: 99.00 €
99.00

Medžiaga

plienas

Grandinės jungties skersmuo

6 mm

Grandinės tipas

G80

Spalva

Raudona

Keliamoji galia

750 kg

Kėlimo aukštis

2 m

Jėga, reikalinga kroviniui pakelti

180 N

Mažiausias atstumas tarp kabliukų

300,5 mm

Krovinių grandinių skaičius

1

Matmenys

47x12x15,5 cm

Svoris

6,92 kg

Siuntimo svoris

7,51 kg

 

Ypatumai ir funkcijos:

Efektyvumas - svoris iki 750 kg Praktiškumas – pakėlimas į aukštį iki 2 m Naudojimas - pakėlimas ir nuleidimas Patogumas – neslystanti svirtis Patvarumas – tvirti kabliukai, plieninė grandinė

 

Praktiška Steinberg Systems grandininė gervė skirta naudojimui sandėliuose, mechanikų gamyklose, įvairiose gamybos įmonėse, statybvietėse ir kt. Ji gali būti naudojama visur, kur reikia kelti ar nuleisti daiktus. Šis modelis pasižymi aukštu vokišku meistriškumu.

Didelė iki 750 kg keliamoji galia, patvari grandinė ir besisukantys kabliukai garantuoja galimybę plačiai naudoti gervę. Iš plieno pagaminti elementai užtikrina atsparumą ir prailgina tarnavimo laiką. Maksimalus kėlimo aukštis yra 2 m.

Gervė valdoma labai lengvai. Norėdami pakelti arba nuleisti objektą, tiesiog pastumkite svirtį pirmyn/atgal. Gervės gamyba atitinka vokiškus kokybės standartus, ji pagaminta iš tvirtų medžiagų ir turi užraktą, leidžiantį sustabdyti krovinį pasirinktame aukštyje. Norėdami tai padaryti, nustatykite nustatymo mechanizmą į vidurinę padėtį.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: