Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
3.8 / 5
3.8 stars, based on 8 reviews

Talė (telferis) PROLIFTOR 250, 250 kg



Speciali Kaina: 150.00 €
150.00

MSW gamintojo telferis - tai idealus prietaisas sunkių krovinių transportavimui ir kėlimui sandėliuose ir dirbtuvėse. Talė turi 12 metrų plieninį trosą ir 125 kg traukimo jėgą, kurią galima padidinti iki 250 kg, padarius dviguba trosą ir naudojant skriemulį. Elektrinis Telferis PROLIFTOR 250 specialiai suprojektuotas darbams patalpose, nes įrankis gali būti pritvirtintas ant sienos ar pastolių stulpo.

Elektrinis telferis turi 540 vatų variklį, su kuriuo turėsite galimybę kelti krovinius, kurių svoris yra iki 125 kg į 12 metrų aukštį su 10 m/min greičiu. Kietas CK45 plieninis trosas nėra jautrus sukimui, jis yra atsparus dilimui ir ilgaamžis.

Naudojant skriemulį, maksimalus kėlimo aukštis sumažėja iki 6 metrų, o pakėlimo greitis - iki 5 m/min. Tačiau maksimalus krovinio svoris padidėja iki 250 kg.

Automatinio stabdymo funkcija garantuoja saugumą darbo su telferiu metu, o apsauga nuo perkrovos neleidžia viršyti maksimalaus kėlimo svorio.

Milteliais dengtas korpusas yra gana patvarus ir paslepia nusidėvėjimo požymius, tokius kaip skilinėjimas ir korozija. Prietaisas turi IP54 apsaugos klasę. Elektrinis kabelis apsaugotas nuo vandens. Telferis turi B klasės izoliaciją ir 130 laipsnių maksimalią darbo temperatūrą.

Įrankio techniniai pranašumai ir aukšta kokybė – tai ypatumai, kurie išaukština gamintojo MSW telferį PROLIFTOR 250 kaip patikimą prietaisą Jūsų garaže, dirbtuvėse ar sandėlyje. Fiksavimo dirželių aukštis lygus 5 cm, plotis 3 cm ir gylis - 4,5 cm su 2 mm storiu.

      be skriemulio su skriemuliu Kėlimo galia 125kg 250kg Maks.kėlimo aukštis 12m 6m Ø Kėlimo greitis 10m/min 5m/min Plieno lyno ilgis 12,5m   Plieno lyno Ø  3mm   Lyno atsparumas plyšimui >800kg   Tinklo įtampa 230V   Variklio našumas P1 540W   Išmatavimai 42x16x24 cm   Svoris 12 kg  

 

PROLIFTOR 250 ypač tinka naudoti sandėliuose. Talė turi 12,5 m plieninį trosą, kuris laikinai gali būti naudojamas kaip dvigubas trosas. Taigi, apkrovos pajėgumas padidėja nuo 125 kg iki 250 kg. Aukštos kokybės mechanizmai ir apsauga nuo perkrovos garantuoja, kad prietaisas veiks ilgai ir patikimai. Kadangi PROLIFTOR 250 talė skirta naudoti uždaruose patalpuose, ji negali būti naudojama lauko sąlygomis. Talė gali būti tvirtinama prie sienos, pastolių stulpų ar pasukamojoje svirtyje.

 

Elektrinio telferio PROLIFTOR 250 savybės:

Paprastas ir greitas naudojimas ir įrengimas Pasirinktinis montavimas ant sienos arba tvirtinimas ant pastolių ar pasukamojoje svirtyje Savaime nesisukantis 12,5 m plieninis trosas CK45 IP54 apsaugos grupė Izoliacijos klasė KL Reduktorius Sankabos Variklis ir pavarų dėžė iš presuoto aliuminio Milteliniais dažais nudažytas korpusas Automatinis sustabdymas esant elektros energijos pertraukimams Avarinio stabdymo valdymo jungiklis

 

Komplektacija:

PROLIFTOR 250  Nuotolinio valdymo kabelis Spaustuvai, skirti montavimui ant stulpo ar pasukamojoje svirtyje Skriemulys ir 2 saugos kabliai Plieninis trosas

 

Irankiui taikoma 24 mėnesių garantija 


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: