Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
4.1 / 5
4.1 stars, based on 9 reviews

Slowik PK1 anoduotas mini gulsčiukas, ilgis 10 cm, auksinis



Speciali Kaina: 3.99 €
3.99

Slowik PK1 – tai įrankis, kurį privalo turėti kiekvienas meistras. Jis yra be galo patogus, kadangi pasižymi labai mažu dydžiu, jo ilgis yra vos 10 centimetrų, todėl jis puikiai tilps net kišenėje. Gulsčiukas pagamintas iš aliuminio profilio, todėl yra labai patvarus, tačiau kartu turi nedidelį svorį. Įrankio paviršius yra anoduotas auksinės spalvos. Gulsčiuko antgaliai pagaminti iš aukšto stiprumo sintetinės medžiagos. Slowik PK1 turi akrilinius indikatorius.

Mini gulsčiukas 

Šis įrankis yra ne tik labai kompaktiškas ir patogus darbui, bet kartu ir ypatingai tikslus. Jo matavimo tikslumas pasiekia 0,029° = 0,5 mm/m.

Šis Slowik PK1 prietaisas yra idealus pagalbininkas atliekant santechnikos darbus, tvirtinant elektros lizdus (rozetes), jungiklius bei panašius smulkius elementus. Taip pat jis puikiai dirba sunkiai prieinamose vietose, kur nėra vietos standartiniam ilgam gulsčiukui. Kišeninis matavimo prietaisas taip pat gali būti reikalingas, jeigu Jums būtinas maksimalus pozicionavimo operatyvumas (ant didelių plokštumų matavimo tikslumas sumažėja dėl galimų lokalių nelygumų).

Slowik PK1 gulsčiukas taps puikiu pasirinkimu kiekvienam namų ūkiui, su tokiu prietaisu be vargo galėsite lygiai prisukti baldų rankenas, pakabinti paveikslą, veidrodį, nedidelę lentyną. Be to, jį labai patogu laikyti – 10 centimetrų įrankis lengvai ras vietą Jūsų namuose.

Dar vienas Slowik PK1 privalumas – tai jo maža kaina! Ji tikrai yra prieinama kiekvienam, už tokią kainą galėsite įsigyti net ne vieną, o kelis gulsčiukus ir taip pagreitinti savo darbą.

 

Kompanija Slowik - tai seniausia matavimo prietaisų gamintoja Lenkijoje, kuri savo produkciją gamina nuo 1989 metų. Slowik kiekvienais metais vis labiau tobulina savo produktus ir didžiausią dėmesį skiria kokybei, o ne kiekybei. Bendrovė Slowik Sp. z o.o. suteikia 100% garantiją pagamintiems aliuminio įrankiams.
  



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: