Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
3.4 / 5
3.4 stars, based on 22 reviews

Bass Polska BP-8577 avių kirpimo mašinėlė 350W



Speciali Kaina: 124.53 €
124.53

Maitinimo įtampa

230V/50Hz

Galingumas

350W

Peiliukų greitis

2500 judesių/min.

Peiliukų ilgis

76 mm

 

Jeigu Jus esate ūkininkas ir turite avių, tikriausiai žinote, kad kiekviena avis, nepriklausomai nuo savo veislės, reikalauja reguliaraus kirpimo. Avių kirpimas yra būtinas gyvūnų sveikatai ir higienai. Jei avis nėra kerpama, jos kailis susivelia, tampa purvinas ir jame gali užsiveisti įvairūs parazitai ir pavojingos bakterijos. Avis galima kirpti rankiniu būdu žirklėmis arba naudoti elektrines aviu kirpimo masineles. Šiuolaikiniame pasaulyje, kur labiausiai už viską yra branginamas laikas, daugelis ūkininkų renkasi būtent elektrinius kirpimo įrankius. Be laiko taupymo, toks avių kirpimas turi dar kelis privalumus:

gyvūnai nėra traumuojami, kadangi aviu kirpimo masineles peiliukai nesiliečia su oda avies plaukas neplyšta, todėl jo kokybė ir struktūra nekinta kirpimo metu kirpėjui nereikia dėti didelių pastangų ir fizinės jėgos

 

Avių kirpimo žirklės

Mūsų siūloma Bass Polska BP-8577 profesionali elektrinė avių kirpimo mašinėlė buvo specialiai sukurta ir optimizuota galvijų kirpimui ir skutimui. Mašinėlės peiliukai keičiami labai greitai - tam yra įrengta speciali sistema. Turėdami pakankamai atsarginių peiliukų, galėsite dirbti ilgai ir be pertraukų bei be vargo nukirpti didelį skaičių gyvūnų. Dėl atsarginių peiliukų, tinkančių šioms avių kirpimo žirklėms, prašome kreiptis į mūsų parduotuvės konsultantus (+370 677 71883 arba info@mastercity.lt).

Didžiausias šios avių kirpimo mašinėlės privalumas yra tas, kad ji buvo sukurta specialiai ilgam, nuolatiniai darbui. Joje yra įmontuoti oro filtrai, kurie patikimai aušina mašinėlę ir padeda išvengti prietaiso perkaitimo. Didelė variklio galia užtikrina tikslų ir saugų avių kirpimo mašinėlės valdymą kirpimo metu.

Pjovimo peiliukas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės plieno. Jis yra be galo tvirtas, pasižymi ilgu tarnavimo laiku ir užtikrina patogų ir greitą gyvūnų kirpimą. Peiliukas yra reguliuojamas specialios rankenėlės pagalba. Peiliukas turi specialią apsaugą, kuri yra uždedama ant peiliuko, kai mašinėlė nenaudojama. Ši apsauga neleidžia susižeisti žmonėms ir gyvūnams, kai padarote pertrauką darbo metu arba kai aviu kirpimo zirkles nenaudojamos.

Aviu kirpimo masinele turi ypatingai mažą triukšmo ir vibracijos lygį, todėl darbas su ja bus ne tik patogus naudotojui, bet ir neišgąsdins gyvūnų bei užtikrins, kad aviu kirpimas vyks be streso ir efektyviai.

Aviu kirpimo masineles dizainas yra ergonomiškas, ji patogiai ir saugiai guli rankoje, korpusas neslysta, todėl aviu kirpimas yra labai patogu. Ši mašinėlė yra labai paprasta, todėl nesunkiai galėsite ją sutepti ir išvalyti nuo gyvūnų plaukų, ką reikia atlikti gan dažnai. Paprastas dizainas leidžia tai padaryti savarankiškai kiekvienam naudotojui. Be to, mūsų parduotuvė yra Bass gamintojo atstovas Lietuvoje, todėl turime visas reikalingas šio prietaiso detales bei greitai atliekame Bass įrankių profilaktinę priežiūrą bei remontą.

Mašinėlė pristatoma kartu su plastikiniu lagaminu, kuriame yra specialios vietos ne tik mašinėlei, bet ir visiems komplekte esantiems priedams, todėl šią aviu kirpimo masinele patogu laikyti ir lengva transportuoti.

 

Komplektą sudaro:

Avių kirpimo mašinėlė BP-8577 Peiliuko apsauga Aliejus peiliukams Atsuktuvas Peiliuko valymo šepetėlis Atsarginiai variklio šepečiai Plastikinis dėklas

 

Norėdami gauti puikius avių kirpimo rezultatus, reikėtų atkreipti dėmesį į kelis svarbius aspektus:

Avių kirpimas turi būti atliekamas, kai oro sąlygos yra stabilios, yra šilta ir nėra staigių temperatūros pokyčių Avių kirpėjas turi būti ramus ir pozityviai nusiteikęs Kirpimui rinkitės sausą patalpą be skersvėjų Avies kailis turi būti sausas, tada avių kirpimas bus greitas ir efektyvus Geriausia pakviesti kelis pagalbininkus, vienas iš jų padės užfiksuoti gyvūną kirpimo metu, o kitas galėtų pradėti kailio surinkimą ir rūšiavimą.


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: