Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
2.9 / 5
2.9 stars, based on 10 reviews

Bass Polska akumuliatorinis trimeris 24V, be akumuliatoriaus



Speciali Kaina: 37.01 €
37.01

Įtampa

24V

Pjovimo skersmuo

250 mm

Gijos skersmuo

1,6 mm

Gijos ilgis

5 m

Besisukanti rankena

TAIP, 180°

Tinkamas akumuliatorius

3 Ah akumuliatorius (modelis BP-5838)

Tinkamas įkroviklis

3 Ah akumuliatoriaus įkroviklis (modelis BP-5842)

 

Šiam akumuliatoriniams trimeriui nereikia elektros lizdo, todėl jis tikrai Jums patiks! Toks trimeris suteikia visišką manevravimo laisvę pjaunant žolę ir prižiūrint sunkiai pasiekiamas vietas, pavyzdžiui, aplink tvorą ar bordiūrą. Vejos krašto kirpimo funkcija yra būtina norint profesionalaus ir kruopštaus pjovimo rezultato. Pasiimkite žoliapjovę į darbą lauke nesijaudindami dėl prieigos prie maitinimo šaltinio ir mėgaukitės puikiu rezultatu!

Prie šio modelio galite įsigyti aukštos kokybės akumuliatorių, kuris yra lengvas ir neturi atminties efekto. Elektroninis valdiklis neleis akumuliatoriui per daug išsikrauti. Dėmesio! Akumuliatorių reikia pirkti atskirai, nes jis į komplektą neįeina! Dėl jo įsigijimo prašome kreiptis į MasterCity.lt konsultantus.

Bass Polska akumuliatorinis trimeris yra ekologiškas ir neišskiria išmetamųjų dujų, kaip benzininės žoliapjovės. Šis modelis taip pat pasižymi itin tyliu darbu – žemas triukšmo lygis užtikrina patogų pjovimą, neapkraunant operatoriaus ir pašalinių žmonių klausos bei negąsdinant gyvūnų. Mažas svoris, aptaki forma ir besisukanti rankena garantuoja patogų darbą tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams. Optimaliai subalansuota galva leidžia užimti patogią padėtį darbo metu.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: