Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
3.4 / 5
3.4 stars, based on 18 reviews

Bass Polska rankinis purkštuvas, 16 L



Speciali Kaina: 22.70 €
22.70

Bako talpa: 16 l
Papildomai: reguliuojamas nerūdijančio plieno antgalis

Šis rankinis sodo purkštuvas yra universalus sodo įrenginys, leidžiantis visapusiškai prižiūrėti augalus. Šis patikimas sodo purkštuvas gali būti naudojamas sodininkystėje, žemės ūkyje, namų soduose, apipurkšti augalus ir purkšti priemones nuo uodų ir musių, taip pat purkšti dezinfekavimo chemikalus. Šis modelis pateisins jūsų lūkesčius, jei ieškote nedidelio rankinio purkštuvo kambarinių ir sodo augalų priežiūrai. Tai taip pat bus geriausias pagalbinis purkštuvas šiltnamiams ir kitoms uždaroms patalpoms. Naudojant šį purkštuvą ne tik nesusidaro išmetamosios dujos, bet ir užtikrinamas saugumas jūsų aplinkai.

Purkštuvas atitinka aukščiausius kokybės standartus ir yra skirtas reikliems klientams tarnauti ilgus metus. Rankinis sodo purkštuvas turi:

dvigubą filtrą sustiprintą baką su maksimaliu sandarumu ergonomišką formą su pečių dirželiu plastikinį korpusą, kuris atsparus rūgštims ir korozijai įmontuotą siurblį ir oro kamerą

Reguliuojami purkštukai su antgaliu ir pastovų slėgį palaikantis vožtuvas užtikrina plačią purškimo srovę, kurią galite pritaikyti pagal darbo reikalavimus. Sodo purkštuvo forma leidžia ne tik lengvai jį transportuoti, bet ir patogiai purkšti. Purškimo vamzdis garantuoja visišką judėjimo laisvę ir platų darbo diapazoną. Didelė anga leidžia lengvai užpildyti baką.

Purkštuvas sukurtas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas net ilgo darbo metu. Purkštuvo valdymas yra intuityvus, o paprastas montavimas užtrunka vos akimirką. Be to, visus purkštuvo komponentus ir priedus lengva valyti.

Šis modelis puikiai tinka purkšti šiltnamiuose ir uždarose patalpose. Dėl savo savybių jis taip pat yra geriausias purkštuvas, skirtas naudoti tose vietose, kur reikia palaikyti tylą.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: