Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
3.8 / 5
3.8 stars, based on 10 reviews

Einhell GC-CH 1855/1 Li Solo akumuliatorinės gyvatvorių žirklės, be akumuliatoriaus ir pakrovėjo



Speciali Kaina: 70.00 €
70.00

Variklio įtampa

18 V

Variklio tipas

šepetinis variklis

Pjovimo ilgis

55 cm

Ašmenų ilgis

62 cm

Atstumas tarp dantų

18 mm

Svoris

2,44 kg

 

Akumuliatorinės gyvatvorių žirklės GC-CH 1855/1 Li yra labai galingas prietaisas, užtikrinantis puikią gyvatvorių ir krūmų priežiūrą dideliuose sklypuose ir soduose. Akumuliatoriaus naudojimas užtikrina visišką judėjimo laisvę, nepriklausomai nuo šalia esančių elektros šaltinių. Metalinė pavara užtikrina ilgą tarnavimo laiką, o aukštos kokybės peiliai garantuoja švarius pjovimo rezultatus. Integruotas dviejų rankų saugos jungiklis sustabdo peilius greičiau nei per 1 sekundę, kai jungiklis yra atleidžiamas. Peiliai yra apsaugoti specialiu aliuminio gaubtu. Priekinė rankena reguliuojama, o galinė pasukama, todėl gyvatvorių žirklės yra labai patogios ir gali būti optimaliai pritaikytos prie bet kokio atliekamo darbo. Į komplektą neįeina akumuliatorius ir įkroviklis, juos galima įsigyti atskirai.

 

Akumuliatoriaus sistema Power X-Change

Naudodami Einhell Power X-Change akumuliatorių sistemą, jūs visada naudojate to paties tipo akumuliatorių įvairiems įrankiams, nesvarbu, dirbate dirbtuvėse ar sode.

Aktyvi akumuliatoriaus valdymo sistema

Aukščiausios klasės ličio jonų elementai ne tik suteikia daug galios, bet ir yra ypač patvarūs ir tvirti dėl automatinio ABS akumuliatoriaus stebėjimo.

 

Galingas, efektyvus ir saugus įrankis ambicingiems sodininkams

Akumuliatorinės gyvatvorių žirklės Einhell GE-CH 1855/1 Li - Solo, kurių pjovimo ilgis yra 55 cm ir pjovimo greitis 2200 pjūvių per minutę, yra idealus pagalbininkas didesnių gyvatvorių priežiūrai. Esant 18 mm atstumui tarp dantų jos gali nupjauti net storesnes šakas, o didelė rankos apsauga užtikrina ypatingą saugumą. Įrankis turi dviejų rankų apsauginį jungiklį: prietaisas automatiškai sustabdomas, kai rankos yra nebelaikomos ant rankenos.

Maksimalus lankstumas

Priekinė rankena yra reguliuojama, o galinė pasukama, todėl prietaisas yra labai patogus ir gali būti pritaikomas bet kokios darbo situacijos. Aukštos kokybės pjovimo ašmenys užtikrina maksimalų tikslumą ir garantuoja ilgą akumuliatorinių gyvatvorių žirklių tarnavimo laiką. Nupjautas šakas galima iš karto nuimti nuo prietaiso viršaus, naudojant komplekte esantį karpinių rinktuvą. Žirklėms reikalingas 18V akumuliatorius, kuris neįeina į komplektaciją. Akumuliatorių, kartu su įkrovikliu, galima įsigyti atskirai.

Ypatumai ir funkcijos:

Power X-Change šeimos narys, žirklėms reikalingas 1x18V akumuliatorius Lazeriu pjaustyti ir deimantais šlifuoti plieno ašmenys Reguliuojama pagalbinė rankena Pasukama rankena Labai patogus įrankis Metaliniai krumpliaračiai ilgam tarnavimo laikui Saugumo jungiklis Stabilus dėklas sandėliavimui ir transportavimui Pristatomas be akumuliatoriaus ir be įkroviklio

 

Šis tekstas skirtas naudojimui tik MasterCity.lt tinklapyje.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: