Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
3.7 / 5
3.7 stars, based on 71 reviews

Sherman DIGIMIG 200 Pulse Suvirinimo aparatas su DualPulse technologija, tinka aliuminiui virinti



Speciali Kaina: 650.00 €
650.00

 

Suvirinimo pusautomatis Sherman DIGIMIG 200 Pulse, 200A, 230V

Ką gali Sherman Digimig 200 Pulse?

Pusautomatis – tai populiariausias suvirinimo procesas gamyboje. Sinerginis pusautomatis Digimig 200 Pulse virina visais pusautomačio suvirinimo būdais: MIG, Pulse MIG, Dual Pulse MIG, SPOT MIG, CPOT ir turi sinergetinį režimą.

Synergic - tai profesionalų patirtis, įdiegta į pusautomačio atmintį. Naudojant sinergetinį režimą, pusautomačiui reikia nurodyti tik dujų tipą (CO2, MIX, Argon), vielos diametrą (0.8mm, 1.0mm…) ir suvirinamo metalo tipą (Plienas, Nerūdijantis plienas, Aliuminis, Miltelinė viela….), o toliau pusautomatis reguliuoja viską vienos rankenėlės pasukimu, kaip tai darytų profesionalai. Pasirenka vielos padavimo greitį, suvirinimo srovę, įtampą ir induktyvumą. Daugiau apie tai sužinosite žemiau.

Nenorite naudoti Sinergetinio režimo? Suvirinkite viską reguliuojant rankiniu būdu, lyg dirbant klasikiniu pusautomačiu.

Suvirinimo įranga turi apsaugą nuo perkaitimo. 60% darbo ciklas leidžia dirbti su maksimalia srove 6 minutes, po to darant 4 minučių pertrauką. Perkaitimo atveju pusautomatis pats save išjungs. Suvirinimo inverteris pagamintas pagal IGBT tranzistorių technologiją, tai užtikrina didelį efektyvumą ir mažus gabaritus.

 

Išjungimo metu visi nustatymai išsisaugo, be to galima išsaugoti iki 35 Jūsų mėgstamiausių nustatymų greitam ir patogiam suvirinimui.

Įtampa

AC 230V 50Hz

Suvirinimo metodai

MIG, MMA, Lift TIG, litavimas

Pagaminimo technologija

IGBT

Suvirinimo srovė MIG/MMA/TIG

200A

Darbo ciklas

60%

Maks. srovės sunaudojimas

26,5 (MIG) / 33,7 (MMA) / 21,5 (TIG)

Maks. naudojama galia

7,7 kVA

Suvirinimo srovės reguliavimas

tolygus

Naudojamos vielos ritės

100mm, 200mm

Vielos padavimo greitis

2 – 14 m/min

Funkcijos

Skaitmeninis valdymas, Arc Force, Hot Start, 2T/4T, VRD, TIG Lift, srovės kėlimas, srovės kritimas, induktyvumo reguliavimas, pulsas, dujų padavimo laiko reguliavimas, 2-jų ratukų vielos padavimo mechanizmas, Spool Gun opcija, nustatymų atmintis, rankinis MIG, sinergetinis MIG, MMA Pulse, TIG Lift, TIG Lift Pulse, dvigubas pulsas, suvirinimas be dujų (TIG)

Išmatavimai

495 x 210 x 345 mm

Svoris

12 kg

 

Suvirinimo aparato darbo režimai

MIG/MAG klasikinis suvirinimas. Reguliuokite padavimo greitį, įtampą ir induktyvumą. Tai klasikinis virinimas pusautomačiu MIG/MAG synergic. Nemokate teisingai pasirinkti reguliavimų? Digimig 200 Pulse padarys viską už Jus. MIG FLUX suvirinimas su atvirkštiniu poliariškumu naudojant miltelinę vielą. MIG Brazing – tai litavimas su pusautomačio CuSi arba CuAl viela. Šiuo suvirinimo režimu galima sujungti nesuderinamus lydinius (Aliuminį, Vari, Plieną, Nerūdijantį plieną ir t.t.)  MIG Pulse suvirinimas su pulsacija. Srovė pulsuoja nustatytais parametrais, tai sumažina šilumos sąnaudas ir metalo deformaciją. Aktualus skardos suvirinimui. Šis suvirinimo metodas tinka dirbti visomis pozicijomis. MIG Dual Pulse (MIG Double pulse) –  tai inovatyviausia dvigubo pulso technologija. Dirbant su Aliuminiu atsiranda valymo efektas. Taip pat mažinama metalo šiluminė deformacija. Spool-Gun degiklis su savo padavimo mechanizmu skirtas darbui su minkštais metalais, tokiais kaip Aliuminis. Naudoja D100 diametro rites. SPOT taškinis suvirinimas. Susideda iš trijų nustatymų: Dujų padavimas prieš suvirinimą, Srovės trukmė sekundėmis ir Dujų apiputimas po suvirinimo. CPOT (Continuous SPOT) veikia kaip SPOT, vienintelis skirtumas tame, kad jis deda taškus su nustatytu laiko tarpu, kol degiklio mygtukas paspaustas. MMA režimas darbui su glaistu dengtais elektrodais. Tai populiariausias suvirinimo būdas pasaulyje. MMA Pulse suvirinimas elektrodais su pulsu. Sumažina taškenimą, palengvina vertikalių ir lubinių siūlių virinimą. DC TIG LIFT suvirinimas volframiniu elektrodu Argono aplinkoje. DC TIG Lift Pulse Tig suvirinimas su pulsu.

 

Suvirinimo pusautomačiu ypatumai

Pusautomačio degiklyje įrengtas reguliavimo ratukas. Suvirinant sinergetiniu režimu jis reguliuoja suvirinimo srovę, dirbant ne sinergetiniu režimu jis keičia vielos padavimo greitį ir įtampą.

Kaip minėjome aukščiau, šis inverterinis suvirinimo aparatas idealiai tinka MIG aliuminio suvirinimui dėl Dual pulse technologijos. Komplektacijoje yra specialus aliuminio vielai skirtas “U” formos padavimo ratukas su dviem grioveliais 1,0mm ir 1,2mm. Jis skirtas kuo švelniau, be deformacijų, stumti aliuminio vielą.

Komplektacija

Suvirinimo aparatas Pusautomačio degiklis Elektrodų laikiklis Ritė Al 1,0/1,2

 

Suvirinimo puasutomačiui taikoma 12 mėnesių garantija    


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: