Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
3.2 / 5
3.2 stars, based on 17 reviews

Sherman DIGIMIG 200 Synergic suvirinimo pusautomatis, 200A, 230V



Speciali Kaina: 462.00 €
462.00

Maitinimo įtampa

230V/50Hz

Pagaminimo technologija

IGBT

Suvirinimo metodai

MIG, MMA, TIG Lift, litavimas

Suvirinimo srovė

MIG: 200A / MMA: 180A /  TIG: 200A

Darbo ciklas MIG

45%

Darbo ciklas MMA/TIG

60%

Maks. srovės sunaudojimas

MIG: 33A / MMA: 33A / TIG: 24A

Maks. naudojama galia

6.6 kVA

Suvirinimo srovės reguliavimas

tolygus

Naudojamos vielos ritės

100mm / 200mm

Vielos padavimo greitis

2 - 15 m/min

Matmenys

480 x 210 x 330 mm

Svoris

13 kg

Funkcijos

Skaitmeninis valdymas, Arc Force, Hot Start, 2T / 4T, VRD, TIG Lift, induktyvumo reguliavimas, 2-roll feeder, Spool Gun, Anti-Stick, rankinis MIG, sinergetinis MIG, MMA, MMA Pulse, TIG Lift, suvirinimas be dujų

 

Sinergetinis suvirinimo aparatas DIGIMIG 200 Synergic - tai naujausios kartos prietaisas, kuris skirtas plieno ir spalvotųjų metalų suvirinimui MIG/MAG, MMA it TIG Lift režimais. Suvirinimo aparatas gali dirbti su Spool Gun degikliu su mini vielos tiektuvu ir D100 plieno arba spalvotos vielos ritėmis.

Skaitmeninis valdymas leidžia reguliuoti visus suvirinimo parametrus, charakteristikas ir dinamiką. Sinergetinio režimo naudojimas supaprastina darbą su suvirinimo aparatu ir leidžia jį naudoti mažiau patirties turintiems žmonėms ir mėgėjams.

Dirbant MMA metodu, galėsite reguliuoti ARC FORCE ir HOT START funkcijas, o VRD ir ANTI STICK funkcijas galima įjungti. Šis aparatas turi paskutinio nustatymo atmintį, t.y., jį išjungus ir vėl įjungus, vėl atkuriami paskutiniai nustatyti parametrai. Lengvai skaitomas spalvotas ekranas supaprastina veikimą.

 

Suvirinimo aparato funkcijos:

HOT START - palengvina lanko uždegimą (MMA). HOT START funkcija uždeda srovės impulsą tuo momentu, kai elektrodas liečiasi su ruošiniu ir tuo palengvina lanko uždegimą.

ARC FORCE - stabilaus suvirinimo lanko palaikymas (MMA). ARC FORCE funkcija reikalinga tam, kad užkirsti kelią elektrodo “prilipimui” ir padidinti lanko degimo stabilumą – tuo momentu, kai atsiplėšia elektrodinio metalo lašas, srovė automatiškai padidėja iki optimalios reikšmės, kas leidžia išvengti elektrodo prilipimo suvirinimo arba pjovimo metu. Sistema yra svarbi dirbant su atsakingomis konstrukcijomis ir naudojant elektrodus su baziniu, rūgščiu, ilmenito, rutilo ir celiuliozės padengimu.

ANTISTICK - sistema, kuri užkerta kelią elektrodo prilipimui. Elektrodas daugiau ne prilimpa ir ne raudonuoja, kaip su tradiciniais aparatais.

VRD - tuščiosios eigos įtampos sumažinimas iki saugaus lygio, siekiant užtikrinti apsaugą nuo elektros smūgio (MMA). Ši funkcija tenkina viso pasaulio regioninius nurodymus ir saugos standartų reikalavimus.

 

Komplektacija:

Suvirinimo aparatas DIGIMIG 200 Synergic Suvirinimo degiklis TW-15 / 3m Elektrodų laikiklis Masės kabelis 


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: