Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
3.4 / 5
3.4 stars, based on 84 reviews

Weld.lt TES V1 Volframinių elektrodų galąstuvas



Speciali Kaina: 99.00 €
99.00

 

TES V1 – tai unikalus ir universalus volframinių elektrodų galąstuvas, kuris gali užgaląsti elektrodus nuo 1,6mm iki 3,2mm. Greitai keičiamas šablonas leidžia per sekundes pakeisti užgalandimo kampą. Šis elektrodų galąstuvas yra sukurtas mūsų komandos. Mes turime ilgametę suvirinimo įrangos pardavimo patirtį, todėl tikrai žinome, kokie priedai yra reikalingiausi suvirintojams.

 

Labai lengvai naudojamas:

Uždėkite antgalį/šabloną ant galąstuvo. Įstatykite cangę pagal elektrodo diametrą į voframo laikiklį ir švelniai užsukite dangtelį. Įstatykite volframą į laikiklį. Pastatykite volframą į antgalio/šablono griovelį tam kad pasirinkti rekomenduojamą gylį ir užspauskite dangtelį, kol elektrodas nejudės. Įjunkite galąstuvą. Pastatykite laikiklį į kanalą ir švelniai pasukdami stumkite giliau, kol elektrodas bus užgaląstas. TES V1 yra paprastas ir greitas būdas tiksliai užgaląsti volframinius elektrodus. Labai palengvina Jūsų darbą su TIG suvirinimo aparatai. Šio galąstuvo kaina yra žemesnė palyginus su analogais. Universali antgalių keitimo sistema gali būti naudojama grąžtų galandimui ir pan. Jei Jums reikalingas kitoks galandinimo kampas, galime pristatyti TES V1 galąstuvą su Jūsų nurodytu galandinimo kampu. Esant tokiam poreikiui, prašome kreiptis telefonu arba el. paštu.

 

SVARBU! Naudojant prietaisą uždėkite apsauginius akinius.

 

Komplektacija:

Variklis Volframo galandimo priedas, 30laipsniu kampas Elektrodo laikiklis su prispaudimo dangteliu Cangės 1,6mm/2,0mm/2,4mm/3,2mm 3 papildomi priedai (Grąžtų, medžio, kaltų ir žirklių galandinimui)


Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: