Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Žaidimai ir žaislai

Žaidimai ir žaislai
3.4 / 5
3.4 stars, based on 24 reviews

Konstruktorius LaQ Animal World "Venom"



Speciali Kaina: 29.99 €
29.99

Skorpionas, Karališkoji kobra ar Raudonnugaris voras – gamtoje jų geriau pasisaugoti, tačiau su „LaQ“ juos visus gali susikonstruoti ir drąsiai žaisti.

Rinkinyje yra 330 detalių, iš kurių galima pagal pateiktas schemas sukonstruoti 6 skirtingus ir labai nuodingus gyvūnus.

Rinkinys, nuodingiausiais gyviais papildantis jau turimą gyvūnų kolekciją ir praveriantis duris į pavojingiausių pasaulyje gyvūnų pasaulį. Didelėmis žnyplėmis ir geluonimi grąsinantis skorpionas, gelti pasirengusi judanti Karališkoji kobra, ryškiaspalvė nuodinga varlė, labai mielas, bet ir labai pavojingas mažytis aštuonkojis, raudona žyme išsiskiriantis raudonnugaris voras – jie mirtinai nuodingi ir sudomins bei įtrauks bet kurį vaiką. Sukonstruoti modeliai puikiai atspindi realybėje gyvenančių gyvūnų bruožus, todėl gali tapti puikia priemone paįvairinti gamtos pamokas mokyklose.

Ryškios ir konstrastingų spalvų detalės į konstravimą įtrauks bet kurį vaiką.

Japonijoje pagamintas konstruktorius, pasižymintis ypač aukšta kokybe.

LaQ konstruktoriai: UGDO vaizduotę, kūrybingumą ir saviraišką. MOKO susikaupti ir išlaikyti dėmesio koncentraciją. MOKO geriau išmokti skirti ir derinti spalvas. SKATINA smulkiosios motorikos vystymąsi. LAVINA matematinį, erdvinį ir loginį mąstymą.

Rekomenduojama vaikams nuo 7 metų.

ĮSPĖJIMAI: KONSTRUOKITE/IŠARDYKITE konstruktoriaus modelius tinkamai pagal instrukcijas. DĖMESIO! Smeigtuką naudoti atsargiai su tėvų priežiūra. GRUBUS IR NETEISINGAS detalių naudojimas gali joms pakenkti. NELAIKYKITE tiesioginėje saulės šviesoje LaQ detalių ir modelių. NEPLAUKITE konstruktoriaus detalių dažų skiedikliu, alkoholio preparatais.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: