Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
3.8 / 5
3.8 stars, based on 48 reviews

Balansinis dviratis "Moto DIP"



Speciali Kaina: 75.00 €
75.00
ŠĮ BALANSINĮ DVIRATUKĄ LIETUVOJE JUMS PRISTATYSIME NEMOKAMAI (išskyrus Kuršių Neriją). JEIGU DVIRATUKĄ TURIME SANDĖLYJE - PER 1 DARBO DIENĄ, JEI TURIME NEDIDELĮ KIEKĮ - PER 3 DARBO DIENAS. Balansinis dviratukas pagamintas iš kokybiškos ir tvirtos beržo faneros, nelakuotas, impregnetuotas natūraliu linų sėmenų aliejumi. Dydis: aukštis 53 cm, ilgis 85 cm, plotis 33,5cm. Sėdynė reguliuojama, galima keisti jos aukštį nuo 34 iki 45 cm. Dviratukas sveria 3,9 kg. Skirtas vaikams nuo 3 m. Medinis dviratukas supakuotas kartoninėje dėžėje su surinkimo, naudojimo ir priežiūros instrukcija. Rinkinį sudaro dviratukas ir medžiaginė sėdynė. Gali būti personalizuotas: galima priklijuoti arba išgraviruoti medines raides, skaičius, simbolius papildomai pasirinkus graviravimo paslaugą www.medinisarkliukas.lt/vardiniai-zaislai-graviravimas. Tai užtrunka iki 5 darbo dienų. Atitinka saugumo standartą EN71 ir CE normas. • Balansinis dviratukas yra žaislas, jame nėra nei apšvietimo lempučių, nei atšvaitų, nei stabdžių, todėl jis nėra kelių eismo priemonė ir negali būti naudojamas gatvėse ir keliuose. Važiuojant balansiniu dviratuku būtina naudoti apsaugos priemones.

Medinis balansinis dviratukas "Moto DIP" - stilingas naujo modelio balansinis dviratukas, skirtas vaikams nuo 3 metų. Tai saugus, tvirtas ir ilgaamžis dviratukas, kuriuo galima važinėti lauke ir namuose. Balansinis dviratukas - tai saugus ir šiuolaikiškas požiūris į mažylio mokymąsi važiuoti dviračiu. Važinėdamas balansiniu dviratuku vaikas mokosi lygsvaros, balansavimo ir pusiausvyros, todėl vėliau jam bus žymiai lengviau persėsti ant klasikinio dviračio su pedalais. Tai puikus sprendimas norint su mažuoju praleisti kuo daugiau laiko lauke, taip pat proga suteikti jam atskirą transporto priemonę, su kuria važinėdamas jis taptu tikru padėties šeimininku.

Speciali medinio balansinio dviratuko "Moto DIP" vairo forma apsaugo nuo didelių krypties pokyčių ir apsaugo vaiko pirštukus nuo sužeidimų, kas leidžia jam ant dviratuko jaustis stabiliai. Sureguliuoti kėdutės aukštį užtrunka tik kelias minutes, tad augant vaikui galima greitai pritaikyti jam tinkamą dviratuko aukštį (juo gali važinėti 3-6 metų vaikas). Medinio balansinio dviratuko padangos pripučiamos, sėdynė pagaminta iš tvirto audinio, kurią galima skalbti. Šiuo dviratuku galės važinėti ir keli šeimos vaikai, nes dviratukas pagamintas iš kokybiškos medienos, kurios įbrėžimus galima lengvai pašalinti patrynus smulkiu šlifavimo popieriumi ir ištepus baldų aliejumi. Jūsų dviratukas "Moto DIP" tada atrodys kaip naujas!

Prekės ženklas: DipDap.lv
Gamintojas: Latvija
 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: