Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
 
3.4 / 5
3.4 stars, based on 48 reviews

Balansinis dviratukas "Rausvosios meškutės"



Speciali Kaina: 97.50 €
97.50
ŠĮ BALANSINĮ DVIRATUKĄ LIETUVOJE JUMS PRISTATYSIME NEMOKAMAI (išskyrus Kuršių Neriją). JEIGU DVIRATUKĄ TURIME SANDĖLYJE - PER 1 DARBO DIENĄ, JEI TURIME NEDIDELĮ KIEKĮ - PER 3 DARBO DIENAS. Balansinio dviratuko medinės dalys pagamintos iš kokybiškos, tvirtos ir atsparios beržo faneros, nelakuotas, impregnuotas linų sėmenų aliejumi.   Dydis: aukštis 53 cm, ilgis 85 cm, plotis 33,5cm. Sėdynė reguliuojama, galima keisti jos aukštį nuo 34 iki 45 cm. Dviratukas sveria 3,9 kg. Skirtas vaikams nuo 3 m.   Medinis dviratukas supakuotas kartoninėje dėžėje su surinkimo, naudojimo ir priežiūros instrukcija. Rinkinį sudaro dviratukas, pilka medžiaginė sėdynė, rausvas veltinio krepšys ir dviratuko nešiojimo diržas Gali būti personalizuotas: galima priklijuoti arba išgraviruoti medines raides, skaičius, simbolius papildomain pasirinkus graviravimo paslaugą http://www.medinisarkliukas.lt/vardiniai-zaislai-graviravimas. Tai užtrunka iki 5 darbo dienų. Atitinka saugumo standartą EN71 ir CE normas.  Balansinis dviratukas yra žaislas, jame nėra nei apšvietimo lempučių, nei atšvaitų, nei stabdžių, todėl jis nėra kelių eismo priemonė ir negali būti naudojamas gatvėse ir keliuose. Važiuojant balansiniu dviratuku būtina naudoti apsaugos priemones.

Medinis balansinis dviratukas "Rausvosios meškutės" - spalvingas originalaus dizaino dviratukas, skirtas vaikams nuo 3 metų. Pristatome Jums ne tik saugų, tvirtą ir ilgaamžį dviratuką, kuriuo galima važinėti lauke ir namuose, bet ir žaismingą palydovą vaikui, su kuriuo jis tikrai pasijaus išskirtinis. Paprastai net ir į vaikiškas transporto priemones žiūrima itin santūriai, o šie balansinių dviratukų gamintojai siūlo važinėjimą dviračiu padaryti spalvinga švente! Balansinis dviratukas - tai saugus ir šiuolaikiškas požiūris į mažylio mokymąsi važiuoti dviračiu. Važinėdamas balansiniu dviratuku vaikas mokosi lygsvaros, balansavimo ir pusiausvyros, todėl vėliau jam bus žymiai lengviau persėsti ant klasikinio dviračio su pedalais.

Speciali balansinio dviratuko "Rausvosios meškutės" vairo forma apsaugo nuo didelių krypties pokyčių ir apsaugo vaiko pirštukus nuo sužeidimų, kas leidžia jam ant dviratuko jaustis stabiliai. Sureguliuoti kėdutės aukštį užtrunka tik kelias minutes, tad augant vaikui galima greitai pritaikyti jam tinkamą dviratuko aukštį (juo gali važinėti 3-6 metų vaikas). Šis balansinis dviratukas ypatingas ne tik ryškiu dizainu, bet  ir dviratuko komplektą sudarančiais priedais: ant vairo kabinamu veltinio krepšeliu, į kurį bus galima susidėti daiktus, reikalingus kelionei, bei dviratuko nešiojimu diržu, su kuriuo, pavargus mažyliui, tėveliai galės dviratuką patogiai nešti rankoje ar ant peties. Esame įsitikinę, kad šis pirkinys nustebins visą Jūsų šeimą!

Prekės ženklas: DipDap.lv
Gamintojas: Latvija
 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: