Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
3.4 / 5
3.4 stars, based on 50 reviews

Gimimo vardinė kaladėlė



Speciali Kaina: 9.99 €
9.99
Medinė kaladėlė pagaminta iš beržo medienos, nedažyta, nelakuota. Dydis: ilgis 5 cm, plotis 5 cm, aukštis 5 cm. Rekomenduojama vaikams nuo 1 m. Graviravimas trunka 5-7 d.d. Pakuotė - kartoninė dėžutė. Atitinka ES standartus, žymėta CE.

Sulaukus vieno iš didžiausių stebuklų, vaikelio gimimo, norisi juo pasidžiaugti su visais aplinkiniais. Dalinamės idėja, kaip ja originaliai pasidalinti su su savo šeimos nariais ir, žinoma, su pačiu mažyliu!  Susikurkite medinę gimimo vardinę kaladėlę su įsimintina informacija: vaikelio vardu, pavarde, jo gimimo data, ūgio ir svorio duomenimis ir be abejo palinkėjimu. Tai gali tapti puikia dovana gimimo ar krikštynų proga mažylio susilaukusiems tėveliams arba pačių tėvų dovana jiems brangiems žmonėms. Juk naujagimiu nori pasidžiaugti visi aplinkiniai - jo seneliai, dėdės, tetos ir geriausi draugai!

Šią medinę kaladėlę sudaro 6 pusės, kuriose pateikiama skirtinga informacija apie gimusį vaikelį (informaciją pateikite užsakymo komentare), grafinis apipavidalinimas gali skirtis nuo pateikto pavyzdyje:

pirmoji vardo raidė, vardas ir pavardė, gimimo data ir vieta (metai, mėnuo, diena, savaitės diena, miestas, šalis), ūgis ir svoris, palinkėjimas vaikeliui (Lai tave globos mažas angelėlis visados!), viena pusė palikta tuščia - jūsų vaikučio pirštukų antspaudui ar kitai informacijai užrašyti. Jei pageidaujate šioje pusėje išgraviruoti savo tekstą, jums reikia pasirinkti papildomą graviravimo paslaugą.

Vardinė kaladėlė gali būti graviruota ir anglų kalba (tai nurodykite užsakymo komentare).

Gimimo vardinės kaladėlės gamyba užtrunka iki 5 d. d.

Gamintojas: Lietuva



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: