Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
 
3.4 / 5
3.4 stars, based on 44 reviews

Kalėdinis žaisliukas beždžionėlė



Speciali Kaina: 1.99 €
1.99
Kalėdinis žaisliukas beždžionėlė pagamintas iš 2 mm medžio faneros, nedažytas, nelakuotas. Dydis: ilgis 6 cm, 5 cm. Rekomenduojama vaikams nuo 5 m., suaugusiems. Medinis žaisliukas - Kalėdų šventės suvenyras, ne žaislas vaikui. Gali būti personalizuota: norėdami ant beždžionėlės išgraviruoti raides, skaičius, simbolius papildomai pasirinkus graviravimo paslaugą - www.medinisarkliukas.lt/vardiniai-zaislai-graviravimas. Vaikai gali nudekoruoti savo mėgiamomis spalvomis. Kadangi žaisliukas nelakuotas, galima spalvinti įvairiausiomis priemonėmis - pieštukais, akvarele, guašu ir t.t. Pagaminta Lietuvoje. Atitinka ES standartus, žymėta CE.

Linksma beždžionėlė! Ši žavi ir ir besišypsanti neklaužada mielai papuoš Jūsų šventinę eglutę smagiai besisūpuodama ant eglutės šakos! Šis kalėdinis žaisliukas ne tik bus žaisminga puošmena, bet ir atneš mūsų Lietuviškoms žiemoms šiek tiek šiltų kraštų dvelksmo!

Galimi individualūs žaisliukų sprendimai, gamyba. Dėl didesnių kiekių kviečiame teirautis el. paštu klausk@medinisarkliukas.lt

Gamintojas: Lietuva



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: