Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
3.4 / 5
3.4 stars, based on 43 reviews

Kalėdų vardinė kaladėlė



Speciali Kaina: 9.99 €
9.99
Medinė kaladėlė pagaminta iš beržo/ buko medienos, nedažyta, nelakuota. Dydis: ilgis 5 cm, plotis 5 cm, aukštis 5 cm. Rekomenduojama vaikams nuo 1 m. Pakuotė - kartoninė dėžutė. Graviravimas trunka 5-7 d.d. Atitinka ES standartus, žymėta CE.

Susipynus senosioms ir šių dienų Kalėdų šventės tradicijoms, neretai labai daug laiko praleidžiame galvodami, kokiomis dovanėlėmis apdovanoti savo artimuosius šiemet. O ką jau bekalbėti apie mažuosius, kurie dar laukia Kalėdų senelio! Ir maži, ir dideli su šia žiemos švente laukia ir asmeninių stebuklų po savo Kalėdų eglute.

Dalinamės idėja kaip juos nustebinti - sukurkite jiems asmeninę medinę Kalėdų vardinę kaladėlę su tais metais jiems svarbia informacija: vardu ir pavarde, Kalėdų šventės metais, kaladėlėje pažymėkite kelinta tai vaiko šventė. Tai gali tapti puikia staigmena vaikui ir jo tėveliams, kuri taps ilgaamžiu žaislu bei simbolišku žiemos šventės prisiminimu dar ilgam.

Šią medinę Kalėdų kaladėlę sudaro 5 graviruotos pusės, kuriose pateikiama skirtinga informacija apie vaikelį, kuriam skirta kaladėlė (informaciją pateikite užsakymo komentare), grafinis apipavidalinimas lieka toks, kaip pavyzdyje:

pirmoji vardo raidė vardas ir pavardė eglutės viduje kelintos vaiko Kalėdos (pvz.., ''Vasarės 6-osios Kalėdos'') metai ir dovanėlės simbolis (pvz., ''2020'') sveikinimas (''Linksmų Šv. Kalėdų       Kalėdų senis'').

Kalėdų vardinės kaladėlės gamyba užtrunka 5-7 d. d.

Gamintojas: Lietuva



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: