Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
  
3.3 / 5
3.3 stars, based on 50 reviews

Mašina-pakrovėjas



Speciali Kaina: 56.50 €
56.50
Mašina-pakrovėjas pagamintas iš beržo medienos, nedažyta, nelakuota.  Dydis: ilgis 32 cm, plotis 16 cm, aukštis 36 cm. Rekomenduojama vaikams nuo 3 m.  Gali būti graviruotas: galima išgraviruoti skaičius, raides, simbolius, pavadinimus papildomai pasirinkus graviravimo paslaugą - http://www.medinisarkliukas.lt/vardiniai-zaislai-graviravimas. Atitinka ES standartus, žymėta CE.

Medinė mašina-pakrovėjas puikiai tinka lavinti smulkiąją ir stambiąją vaiko motoriką, ugdyti bendradarbiavimo įgūdžius, emocinę, socialinę, kalbos raidą. Bendradarbiaukite su žaidžiančiu mažyliu – padėkite jam suvokti formas, derinti rankos ir akies veiklą, prašykite papasakoti, ką jis veikia, kur važiuoja ir ką stato. Taip vaikas ugdys kūrybinį mąstymą. Medines detales malonu liesti, jos glotnios ir visiškai saugios Jūsų vaikui.

Iš natūralaus lietuviško medžio pagamintas, nedažytas medinis žaislas yra ilgaamžis ir visiškai saugus vaikui bei jo aplinkai. Jis neturi smailių kampų, nesilanksto, nuo jo negali atskilti smulkios detalės. 

Gamintojas: Lietuva



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: