Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška

Žaidimai ir žaislai

Žaidimai ir žaislai
 
3.2 / 5
3.2 stars, based on 12 reviews

Pasakų žibintuvėlis "Kelionės"



Speciali Kaina: 17.40 €
17.40

Tai ne šiaip sau žibintuvėlis, jis "pasakoja" pasakas! Žibintuvėlio gale tvirtinasi 3 istorijų diskeliai su piešinukais. Įjungus švieselę, ant sienos pamatome piešinėlius, pasakojančius nuostabias istorijas ir ugdančius vaiko vaizduotę.

Tai kaip pasakų knyga, tik šviečia tamsoje! Piešinukai mieli ir jaukūs :) Prasideda pasakos metas! Išjunkite šviesas ir leiskite magiškoms istorijoms lietis iš šių žavingų iliustracijų.

Šiame rinkinyje yra trys knygelės apie gyvūnus ir daiktus galimus pamatyti keliaujant miške anglų-prancūzų kalbomis.

Moulin Roty suteikia galimybę vaikui pačiam tapti istorijų ir filmų kūrėju! Vaikas keičia diskelius, persuka piešinukus, susipažįsta ir žengia į senuosius, nepripildytus technologijomis ir ekranais laikus :) Žibintuvėlis neskleidžia garso!

Kolekcija „Jardin du Moulin“ siūlo daugybę produktų, kurie skatina pačius mažiausius išbandyti sodo darbus ir tyrinėti gamtos pasaulį. Kolekcija, pagrįsta trimis pagrindais, mokanti vaikus savo ruožtu tapti tyrinėtojais, botanikais ir sodininkais.
Per iliustracijas pasakojama apie visą Jardin du Moulin pasaulį. Grafika, turtinga spalvomis ir detalėmis, su subtiliomis stiliaus nuorodomis į gamtininkų iliustracijas arba antikvarinius žemėlapius.



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: