Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
 
3.4 / 5
3.4 stars, based on 39 reviews

Linguojamas arkliukas "Mėlynbalnis"



Speciali Kaina: 75.00 €
75.00
Medinis supamas arkliukas "Mėlynbalnis" pagamintas iš beržo medienos, dažytas netoksiškais dažais, skirtais žaislų gamybai.   Dydis: plotis 29,5 cm, aukštis 53 cm, aukštis iki sėdynės 28 cm, ilgis 86 cm.   Rekomenduojamas 1-3 m. vaikams. Pagamintas Lietuvoje. Atitinka ES standartus, žymėtas CE.   Jeigu užsakymo suma siekia 50 €, žaislus pristatome nemokamai (išskyrus Kuršių Neriją).

Supamas medinis arkliukas "Mėlynbalnis" yra glotnaus paviršiaus, rekomenduojamas vaikams nuo 2 m., bet patiks ir mažesniems. Tik reikėtų nepalikiti mažylio suptis be priežiūros, kad visi nuotykiai baigtųsi laimingai! Jis idealiai tinka lavinti vaiko stambiąją motoriką. Kuo įvairesnius judesius atliks vaikas, tuo aktyviau bus lavinamos skirtingos raumenų grupės, o taip pat ir jo fantazija – juk niekas nežino, kur mažylis nukeliaus ir ką patirs su savo ištikimu draugu. Paprašykite jo papasakoti, dalyvaukite jo nuotykiuose kartu ir taip padėsite ugdyti jo emocinę, socialinę, o taip pat ir kalbos raidą.

Galbūt Jūsų vaikas yra mažas svajotojas, kuriam patinka lėtai suptis tarp linguojančių smilgų po šlamančiomis medžių šakomis, o galbūt jis panašus į narsų karvedį, su vėjais skriejantį per laukus. O gal Jūsų mažyliui patinka rūpintis kitais ir jis mielai pasups savo meškiukus ir lėlytes. Šis medinis supamas arkliukas "Mėlynbalnis" tiks kiekvienam.

  



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: