Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
 
3.4 / 5
3.4 stars, based on 66 reviews

Mašina-sunkvežimiukas



Speciali Kaina: 13.00 €
13.00
Mašina-sunkvežimiukas pagamintas iš beržo medienos, nedažyta, nelakuota.  Dydis: ilgis 18 cm, plotis 9 cm, aukštis 11 cm. Rekomenduojama vaikams nuo 3 m. Žaislą sudaro dvi dalys: mašina ir į ją įstatoma priekaba. Gali būti graviruotas: galima išgraviruoti skaičius, raides, simbolius, pavadinimus papildomai pasirinkus graviravimo paslaugą - http://www.medinisarkliukas.lt/vardiniai-zaislai-graviravimas. Atitinka ES standartus, žymėta CE.       

Ši medinė mašina padeda lavinti smulkiąją ir stambiąją motoriką, ieškoti sprendimų, ugdo socialinę, emocinę, kalbos raidą. Be to, mašiną-sunkvežimį vaikas gali pats dekoruoti, o tai puikus būdas lavinti jo fantazijai ir kūrybiškumui. Žaislas pagamintas iš natūralaus medžio, nedažytas, nelakuotas, todėl yra visiškai saugus Jūsų vaikui. Kaip ir visų medinių žaislų, jo paviršiuje įvairaus lygio bakterijos dauginasi daug prasčiau nei ant plastikinio. Tai ilgaamžis žaislas, kuris sendamas įgauna ir emocinės vertės.

Čia tai bent mašinytė! Beveik kaip tikra. Jos net priekaba gali kilnotis, todėl visą krovinį galima lengvai išversti ten, kur labiausiai reikia. Puiki mašina išvežti šiukšles, o gal patiems reikalingiausiems dalykams persivežti - žaisliukams ir kitiems lobiams.

Gamintojas: Lietuva
 



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: