Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
Sunkvežimis su kaladėlėmis
15%
15%
  
3.2 / 5
3.2 stars, based on 59 reviews

Sunkvežimis su kaladėlėmis



Kaina: 9.99 €
Speciali Kaina: 8.49 €
Sutaupyk: 1.50 €
9.99
Sunkvežimis su kaladėlėmis pagamintas iš beržo medienos, nedažytas, nelakuotas arba dažytas ekologiškais dažais, skirtais žaislų gamybai. Dydis: sunkvežimio ilgis 18 cm, plotis 9 cm, aukštis 7,5 cm; vienos kaladėlės ilgis 4 cm, aukštis 4 cm, plotis 2 cm.  Rekomenduojama vaikams nuo 3 m. Rinkinį sudaro sunkvežimis ir 4 stačiakampio formos kaladėlės. Gali būti graviruotos: galima išgraviruoti skaičius, raides, simbolius, pavadinimus papildomai pasirinkus graviravimo paslaugą - http://www.medinisarkliukas.lt/vardiniai-zaislai-graviravimas. Atitinka ES standartus, žymėta CE.   

Sunkvežimis su kaladėlėmis - dvigubas šūvis Jūsų žaislų krepšyje! Tai žaislas "du viename" - ir sunkvežimiukas, ir kaladėlės. Vaikas galės ne tik stumdyti mašinytę, bet ir žaisti su kaladėlėmis, statyti namelius, traukinukus, o pažaidęs ir sudėjęs kaladėles į mašiną jas vežti į "garažą".

Medinis sunkvežimis su kaladėlėmis – lavinamasis žaislas, ugdantis tiek stambiąją, tiek smulkiąją vaiko motoriką. Žaidimas šiuo medinuku – puikus būdas skatinti socialinę, emocinę, kalbinę mažylio raidą. Bendradarbiaukite – padėkite jam suvokti formas, derinti rankos ir akies veiklą, prašykite papasakoti, ką jis veikia, kur važiuoja ir ką stato. Vaikas ugdys rūšiavimo įgūdžius, kūrybinį mąstymą.

Gamintojas: Lietuva



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: