Ieškoti prekės:
Detalesnė paieška
3.5 / 5
3.5 stars, based on 56 reviews

Boružėlė su kauliuku



Speciali Kaina: 7.20 €
7.20
Boružėlė su kauliuku pagaminta iš beržo medienos, gali būti nedažyta, nelakuota arba dažyta netoksiškais dažais, skirtais žaislų gamybai.   Dydis: ilgis 12 cm, plotis  9,5 cm, aukštis 12 cm.  Rekomenduojama vaikams nuo 2 m. Rinkinį sudaro boružėlė ir  į ją įsistatomas žaidimų kauliukas. Kauliukas rožinės spalvos. Gali būti personalizuota: galima išgraviruoti raides, skaičius, simbolius papildomai pasirinkus graviravimo paslaugą - http://www.medinisarkliukas.lt/vardiniai-zaislai-graviravimas. Atitinka ES standartus, žymėta CE.   

Medinė boružėlė su kauliuku - smagus lavinamasis žaislas, padedantis lavinti mažesniojo vaikučio smulkiąją motoriką, pirštukų judesių tikslumą, o vyresnįjį- mokyti skaičiuoti. Puikiai tinka žaisti keliese, ugdo emocinę, socialinę, kalbos raidą, skatina bendradarbiavimą. Boružėlė yra su ratukais, tad šio žaislo stumdymas vaikui suteiks daug džiaugsmo. Žaislas yra tvirtas, ilgaamžis, saugus Jūsų vaikui ir jo aplinkai. 

Dievo karvyte, skrisk į dangų, ten tavo vaikai, laukia prie lango... O kiek tų vaikelių, kas pasakys? Tikriausiai tiek, kiek skylučių kubelyje. Tegu mažylis suskaičiuoja!

Gamintojas: Lietuva



Taip pat rekomenduojame:
Jeigu Jus domina ši prekė, tikėtina jog sudomins ir šios: